Ana SayfaDizilerSadakatsiz 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bulunan Kadın Cesedi Derin'e Mi Ait?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bulunan Kadın Cesedi Derin’e Mi Ait?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 24. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Derin, ortadan kaybolur. Polisler eve geldiklerinde orada, bir kavga edildiğini anlar. Volkan’la Asya, sorguya çekilir. Komiser, Volkan’ın Derin’e onu öldüreceğini yazan mesajı bulur. Sadakatsiz 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bulunan kadın cesedi Derin’e mi ait?

Çarşamba Dizileri 2020

Bulunan Kadın Cesedi Derin’e Mi Ait?

Sadakatsiz 24. bölüm 2. fragmanında; Volkan, Zeynep’i alıp Asya’nın evine gidiyor. Bunu öğrenen Gönül Volkan’a, torununu kendisinden habersiz nasıl Asya’nın evine götürebildiğini soruyor. O sırada Haluk’u, Melih arıyor ve bir kadın cesedi bulunduğunu söylüyor. Gönül, Haluk ve Volkan, telaşla Zeynep’i Asya’ya bırakıp teşhis için hastaneye gidiyor.

İşte Sadakatsiz 24. bölüm 2. fragmanı….

SADAKATSİZ 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Bahar, Derin’i Asya’nın evinden çıkarken görür. Volkan, onun konuşmaları duyduğunu düşünüp hemen eve koşar. Derin, Zeynep’i annesine verip eve götürmesini ister. Ondan sonra Volkan’ın, kıyafetlerini yırtmaya başlar.

Volkan, gelip Derin’i o halde görünce onun, Asya’yla konuşmalarını duyduğunu anlar. Derin, Volkan’a boşanmalarını kutlamak istediğini söyler. Ona, kendisinin Asya gibi olmadığını onun elinden her şeyini alacağını ve Zeynep’i asla ona göstermeyeceğini söyler.

Volkan, kızını almak için çıkar. Peşinden Derin’de gider. Gönül, evdeki hizmetçilerden onların çok kötü kavga ettiklerini öğrenir. Haluk’a bir şey sezdirmeden Zeynep’i verip onları evlerine gönderir. Volkan, sabah erkenden işine diye çıkar. Ama yine gidip Asya’yla konuşmaya gider.

Gönül, Derin’i yerinden kaldırıp vakfa gitmeye razı eder. Derin, annesine az bir işi olduğunu söyleyip ondan ayrılır. Videonun üzerinde oynama yaptırıp yayımlatır. Vakıfta iken videoyu herkes görür. Derin, ilk defa görmüş gibi Asya’nın üzerine saldırır. O da, dayanamayıp Derin’e tokat atar.

Asya, Derin’in videoyu gördüğünü Volkan’dan sabah öğrendiği için onun madur durumuna düşmek için böyle bir oyun oynadığını anlar. Volkan, videonun orjinalini yayınlayıp Asya’yı kurtarmak ister. Ama Asya, onun bunu yapmasına engel olur. Asya, başhekimlikten alınır. Yerine, Derya getirilir.

Böyle olunca da Asya, hastanedeki görevinden istifa eder. Bu durumu öğrenen Volkan, Asya’nın yanına konuşmaya gider. O sırada Derin, Zeynep’i dadısıyla birlikte annesine gönderir. Derin, Volkan’ı özel numaradan arayıp ondan yardım ister. Arabasını Derin’e veren Volkan, Asya’yla birlikte eve gider.

Yolda polisleri arayan Volkan, eve gittiğinde evin darmadağın olduğunu ve Derin’in olmadığını görür. Eve o sırada polislerde gelir.

Sadakatsiz 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Derin’i Öldürmekle Suçlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler