Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 90. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Demir'i Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 90. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Demir’i Öldürüyor Mu?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 89. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Demir, Ümit’le konuşup ilişkisini bitiriyor. Züleyha’yla birlikte balayına çıkıyor. Fikret, Demir’e pusu kuruyor ve onu alıp bir yere kapatıyor. Dizinin 90. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fikret, Demir’i öldürüyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Fikret Demir’i Öldürüyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 90. bölüm 1. fragmanında: Demir, kendisini kaçıranın Fikret olduğunu görüyor. Züleyha, rüyasında Yılmaz’ın kendisini Demir’e emanet ettiğini görüyor. Fekeli, öyle bir haber alıyor ki! Oracıkta yığılıp kalıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 90. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1375196380369682433

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 89. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sevda, Demir’i Ümit’in evinin önünde yakalayıp ona, bunu yapmasını söylüyor. Demir, ilişkisini bitirmek için Ümit’in yanına geldiğini, ama anlatamadığını söylüyor. Ümit, Demir’in kendisinden ayrılmak istediğini bildiği halde onu ömrünün sonuna kadar bekleyeceğini söylüyor.

Demir, çocukları Sevda’ya bırakıp Züleyha’yla balayına çıkıyor. İkili çok güzel bir kaç gün geçiriyor. Bu haberler duyulunca Ümit, Demir’i bırakmak istemiyor ve çat kapı evine gidiyor. Demir, onun bu yaptığını anlayıp ertesi gün onunla konuşup, eşiyle yeniden aile olmak istediğini söylüyor.

Demir ile Züleyla’nın, balayına çıktıkları haberi gelince Ümit, içine kapanıyor. Fikret, bunu duyunca Ümit’i çağırıp ona, ateş püskürüyor. Nasıl onun Demir’i eline geçirip onun yuvasını yıkmadığını soruyor. Ümit’ın Demir’e aşık olduğunu anlayan Fikret, deliye dönüyor.

Fikret’in teyzesi onunla konuşup onu ikna etmek istiyor. Ancak, onu ikna edemiyor. Demir, gittiği yemekte Sevda’ya, ağır sözler söylenince kavgaya tutuşuyor. Bunu duyan Züleyha, ertesi gün o adamın işlerini yerle bir ediyor.

Sevda, artık hanım ağa olarak anılması bir yere Züleyha, ona  Demir’le birlikte verdikleri kararla Hünkar hanımın odasını veriyorlar. Fikret, Demir’i pusuya düşürmek için harekete geçiyor. Demir, yolda bir arabanın yardım istediğini düşüp iniyor. Daha sonrasında kendisini eli kolu bağlı bir şekilde buluyor.

Demir, gözünü açtığında Fikret’i karşısında görüyor. Fikret, eli kolu bağlı Demir’e işkence etmeye başlıyor. Demir, Fikret’in işkencesinden kurtulabilecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova 89. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ümit Demir’den Ayrılmak İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler