Ana SayfaDizilerExxen Bir Yeraltı Sit-com'u İçin Beklenen Tanıtım Videosu Yayınlandı

İlgili Postlar

Exxen Bir Yeraltı Sit-com’u İçin Beklenen Tanıtım Videosu Yayınlandı

YouTube’da stand-up gösterileriyle ünlenen ve ardından Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu Exxen’e geçiş yapan Hasan Can Kaya’nın, üzerinde uzun uğraşlar Bir Yeraltı Sit-com’unun tanıtımı yayınlandı. Detaylar haberimizde…

Hasan Can Kaya Kimdir?

İlk Tanıtımı Yayınlandı

Sirketdedikodulari.com sitesinden Göktuğ Efil’in haberine göre, Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Uğur’un sunduğu Pinç programına katılan Hasan Can Kaya, burada yeni mini dizisi Bir Yeraltı Sitcom’u için müjdeyi vermişti. Mart ayının sonlarına doğru yayınlanması beklenen dizinin ilk tanıtımı ve yayın tarihi belli oldu.

Hasan Can Kaya’nın yeni projesi Bir Yeraltı Sit-com’u cuma günü yayında!Exxen’de en çok izlenen sıralamasında yaptığı stand-up programıyla liderlik koltuğunda oturan Hasan Can Kaya, senaristlik tarafını ortaya koydu. Daha önce birçok skeç ve dizi yazımında görev yapan Kaya yeni projesi Bir Yeraltı Sit-com’u için çalışmalarını sürdürüyordu. Çekim aşamaları gerçekleştirilen mini dizi, Cuma günü Exxen izleyicileriyle buluşacak.

Türk Dizi Tarihinin En Düşük Puanını Exxen’in Dizisi Aldı…

Hasan Can Kaya Eleştirilmişti

Dizinin yayınlanacağı tarihten 2 gün önce tanıtımı yayınlanarak fikir edinme konusunda izleyiciye ipuçları sunuldu. Özellikle senaryo yazma konusunda ayrı bir ilgisi olduğu bilinen Hasan Can Kaya, Bir Yeraltı Sit-com’u için oldukça heyecanlıydı.

Hatta çekimleri süren dizi için yoğun emek harcayan Kaya, devam eden stand-up gösterilerine yorgun çıktığı gerekçeleriyle eleştirilerin odağında olmuştu. Hasan Can Kaya’nın yazıp yönettiği ve oynadığı Bir Yeraltı Sit-com’u dizisinde ünlü isme eşlik edecek oyuncular da belli oldu. Yarım elma dizisiyle hafızalara kazınan Günay Karacaoğlu ile Tuna Orhan ve Ezgi Gör mini dizide rol alacak. Türkiye’de çok fazla görmeye alışık olmadığımız komedi türündeki dizinin yapım işlerini ise Hap Yapım şirketi üstlendi.

Exxen’le Anlaşan Hasan Can Kaya’ya YouTube Şoku!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler