Ana SayfaKimdirHasan Can Kaya Kimdir?

İlgili Postlar

Hasan Can Kaya Kimdir?

Son dönemde hazırladığı Konuşanlar talk show programı ile ünlenen senarist ve komedyen Hasan Can Kaya kimdir? Hasan Can Kaya kaç yaşında? Hasan Can Kaya nerede doğdu? Hasan Can Kaya ne zaman doğdu? Hasan Can Kaya burcu ne? Hasan Can Kaya ile ilgili tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Hasan Can Kaya kaç yaşında? Hasan Can Kaya nerede doğdu? Hasan Can Kaya ne zaman doğdu? Hasan Can Kaya burcu ne?

Hasan Can Kaya 16 Aralık 1989’da İstanbul’un Güngören ilçesinde doğdu ve yay burcudur.

Hasan Can Kaya kimdir?

16 Aralık 1989’da İstanbul’un Güngören ilçesinde doğan Hasan Can Kaya aslen Malatyalı’dır. Lise döneminde sürekli yaptığı şakalar nedeniyle azar işiten bir çocuk olduğunu söyleyen Kaya lisenin ardından tiyatroya yöneldi.

Kendi yazdığı hikayeleri ve senaryoları film yapmak isteyen Hasan Can Kaya bir süre senaristlik yaptı. Bu sektörde yaşadığı mobbing ve engellerden dolayı mesleğine bir süre ara vererek farklı bir işe yöneldi.

Hasan Can Kaya “1 Erkek 1 Kadın” dizisinde senaristlik yaparken dizi ekibinin de desteği ile Leman Kültür Beşiktaş’ta stand up gösterileri yapmaya başladı. Kısa bir sürede izleyici sayısını artıran ve gelen izleyicileri kahkaha tufanına sürükleyen Hasan Can Kaya’nın ünü kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Haftada 4 gün stand up gösterisi yapmaya başladı. Seyircilerden aldığı cesaretle yazarlığı bırakarak bu işe yöneldi.

Şuanda çeşitli komedi programlarında ve Konuşanlar programında yönetmenlik ve oyunculuk yapan Sultan San ile ilişkisi vardır.

Hasan Can Kaya Projeleri

  • Konuşanlar Talk Show
  • Hasan Can Kaya – Stand Up Party
  • Bir Yeraltı Sit-com

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler