Ana SayfaKimdirFatih Tekin Kimdir?

İlgili Postlar

Fatih Tekin Kimdir?

Son günlerde sosyal medyanın gündemine oturan “Bir Adam Bitti” adlı yeni şarkısı çıkaran Fatih Tekin Kimdir? Fatih Tekin Kaç Yaşında? Fatih Tekin Ne Zaman Doğdu? Fatih Tekin Nerede Doğdu? Fatih Tekin Hangi Burç? Fatih Tekin Aslen Nereli? Başarılı besteci ve yorumcu olan Fatih Tekin hakkında merak edilenler Kimdir Haberimizde. İşte Fatih Tekin…

Fatih Tekin Kaç Yaşında? Fatih Tekin Ne Zaman Doğdu? Fatih Tekin Nerede Doğdu? Fatih Tekin Hangi Burç? Fatih Tekin Aslen Nereli?

Fatih Tekin, Memleketi olan Amasya’da dünyaya geldi.

Fatih Tekin Kimdir?

Fatih Tekin, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu ve sonrasın da Yüksek Lisansını tamamladı. Mühendisliğe devam ederken aynı zamanda; müziğe, söz yazarı ve bestekâr olarak başladı. Yadigâr isimli ilk single çalışmasını 3 Mart 2020 tarihinde çıkaran Fatih Tekin, bu çalışması müzik severler tarafından büyük beğeni topladı. Sonrasında müzik çalışmalarını hız kesmeden devam ettirdi. Şu sıralar Mustafa Ceceli’nin aranjörlüğünü üstlendiği “Aydan Güzel” isimli eserin çalışmalarına devam eden Fatih Tekin, bu şarkı 24 değerli sanatçının yer aldığı ve yapımcılığını Dark’n Dark Müzik ve DMC’nin üstlendiği “Trabesk” isimli albüm çalışmasında yayınlanacaktır.

Müziğin kendisi için bir tutku ve terapi olduğunu belirten Fatih Tekin bundan sonra birbirinden değerli eserlerini müzikseverlerle buluşturmaya devam ettirecek.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler