Ana SayfaKimdirCüneyt Yalmaz Kimdir?

İlgili Postlar

Cüneyt Yalmaz Kimdir?

Müzisyen Cüneyt Yalmaz Kimdir? Cüneyt Yalmaz kaç yaşında? Cüneyt Yalmaz ne zaman doğdu? Cüneyt Yalmaz nerede doğdu? Cüneyt Yalmaz aslen nereli? Cüneyt Yalmaz burcu ne? Cüneyt Yalmaz hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Cüneyt Yalmaz kaç yaşında? Cüneyt Yalmaz ne zaman doğdu? Cüneyt Yalmaz nerede doğdu? Cüneyt Yalmaz aslen nereli? Cüneyt Yalmaz burcu ne?

Cüneyt Yalmaz 11 Ekim 1982 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve terazi burcu.

Cüneyt Yalmaz Kimdir?

11 Ekim 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cüneyt Yalmaz müzisyen bir ailede büyüdü. Müzisyen bir aile ferdi olan Yalmaz ilk müzik derslerini dedesi büyük duayyen udi bestekar Selahattin Erköse’den aldı. Kanun enstrümanı ile müziğe başlayan Cüneyt Yalmaz 1996 senesinde Pera güzel sanatlar lisesinde eğitimlerine devam etmiştir İstanbul sahnelerinde bir çok sanatçıya eşlik etmiştir 2004 senesinde müzik yönetmeni aranjör olarak müzik hayatını sürdüren Cüneyt Yalmaz yine bir çok sanatçının albümlerinde aranjörlük yapmıştır başlıca isimler – İdo Tatlıses, Çelik, Mansur ark . Nez , Pınar Dilşeker ve Emrah en bilinenleridir.

Cüneyt Yalmaz ilk tekli Single çalışmasını 2016 senesinde Aşkım Sende Kalsın adlı şarkısı ile deriko müzik ten çıkış yapmıştır. Daha sonra Seyhan müzik etiketi ile yalan isimli teklisini 2018 senesinde çıkarmıştır. Klip yönetmenliğini Alişan Günay Yıldırım yapmıştır ve devamında yine Seyhan müzik etiketi ile Adımı Sayıkla  adlı teklisini çıkartmıştır. Klip yönetmenliğini Buğra Karaçam üstlenmiştir ve son olarak 19 Şubat 2021 tarihinde Grand Müzik etiketi ile Git isimli teklisini çıkartmak için hazırlanıyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler