Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 47. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halise Sedat'la İş Birliği Yapıyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 47. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halise Sedat’la İş Birliği Yapıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 47. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mavi, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Sedat, Mavi gözünü açınca yine Sancar’la tehdit eder. O ise, o kaderi değiştirdiğini söyler. Halise, Mavi’nin eski kocasının arabasında kaza yaptığını öğrenince gidip onu tehdit eder. Sefirin Kızı 47. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Halise, Sedat’la iş birliği yapıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Halise Sedat’la İş Birliği Yapıyor?

Sefirin Kızı 47. bölüm 2. fragmanında; Sedat, Mavi’nin kendisinin konuşmalarını ses kaydı yaptığını öğreniyor. Güven, Halise’yi yanına çağırıp Mavi’nin çok tehlikeli biri olduğunu söylüyor. Halise, Sedat’la iş birliği yapıp ona Mavi’yi vermeyi kabul ediyor. Kavruk, eski sağlığına kavuşup Zehra ile evleniyor.

İşte Sefirin Kızı 47. bölüm 2. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 46. BÖLÜM ÖZETİ! 

Yahya, Bora ile Elvan’ı şakalaşırken görüp öfkeyle dükkana girer. Bora’nın üzerine yürüyünce Elvan araya girer ve onun erkek arkadaşı olduğunu söyler. Yahya, üzgün bir şekilde dönüp gider. Halise, soruşturma süresince hapse atılacağını öğrenir. Avukat, Halise’nin rahatsızlığını öne sürüp tutuksuz yargılanmasını ister.

Sedat, kanlar içinde yere yığılır. Sancar, elinde bıçakla kala kalır. Mavi, ona inandığını ama olayı çözene kadar kaçmasını söyler. Sancar, kaçıp bir yerde saklanır. Onun nerede olduğunu bilen Kavruk, Mavi’ye ata binmeyi öğretir. Mavi, Gece’yle birlikte Sancar’ın yanına gidip ona erzak götürür.

İkili o geceyi birlikte geçirir. Güven’in adamları Mavi’yi takip ettirir. Sedat, Mavi’yle pazarlık yapabilmek için polise ifade vermez. Elvan, Halise’nin yanına gidip onunla yüzleşir. Ona bir sevgilisi olduğunu da söyler. Daha sonra Bora’nın yanına gidip, ona aslında kısır olmadığını öğrendiğini söyler.

Mavi, Kavruk’tan Sancar’a bir ses kaydı gönderir. Sancar, kendisi ve Melek için Mavi’nin Sedat’la anlaşma yapacağını öğrenir. Mavi, Sedat’ın yanına gidip onunla birlikte olmayı kabul eder. Sedat, Mavi’yi de alıp arabayla yola çıkar. Onu götüreceği yerden kaçamayacağını ve sadece kendisiyle olacağını söyler.

Güven’in adamları Sancar’ın yerini bulur. Kavruk, Sancar’ı kurtarmak için siper alır ve kendisi vurulur. Sancar, Kavruk’u hastaneye yetiştirmek ister. O ise, kendisini bırakıp Mavi’yi kurtarmasını ister ve kendinden geçer. Mavi, Sedat’la gitmektense ölmeyi tercih edeceğini söyleyip direksiyonu kırar.

Sefirin Kızı 47. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Sancar’ın Ailesinden Kiminle Anlaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler