Ana SayfaDizilerKefaret 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan'dan Ayrılıyor!

İlgili Postlar

Kefaret 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan’dan Ayrılıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 20. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sinan, Arzu’yla pazarlık yapıyor ve onu hastaneden kaçırıp Zafer’i bulup emniyete teslim ediyor. Zeynep, serbest kaldıktan sonra ilk işi Meltem’i benzetmek oluyor. Sinan, takip cihazı sayesinde Arzu’yu da bulup emniyete teslim ediyor. Zeynep, Sinan’dan ayrılıyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep Sinan’dan Ayrılıyor!

Kefaret 21. bölüm 1. fragmanında; Zeynep, Sinan’ın haftalarca ortadan kaybolup kendisine haber vermemesinden dolayı onunla birlikte olmak istemiyor. Alp beyi çağırıp Sinan’ı, koruyucu babalıktan ferakat ettiriyor. Ahmet, Arzu’yla görüşmeye gidip ondan vazgeçemediğini söylüyor. Alp ile Ahmet, Meltem yüzünden yumruk yumruğa kavga ediyor.

İşte Kefaret 21. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, hapishanede yaralandıktan sonra hastaneye kaldırılıyor. Ama orada da, Arzu’nun adamları onu rahatsız etmeye devam ediyor. Zeynep, onlardan korunmak için, kavga edip kendisini hücreye attırıyor. Sinan, Arzu’nun teklifini kabul edip onu hastaneden kaçırıyor. Onunla Zafer’i aramaya koyuluyor.

Arzu’nun derdi, Sinan’ın elinden kurtulmaktır. Ancak Sinan, onu yalnız bırakmıyor. En sonunda Zafer’i bulup ona verip kendisi kaçıyor. Sinan, Zafer’i emniyete teslim edip işini kötüye kullandığı için istifa ediyor. Amiri onun istifasını duymamazlıktan geliyor. Zeynep, Zafer’in ifadesi sayesinde hapisten kurtuluyor.

Zafer, Emre’ye Meltem’i kendisinin taksi durağına bıraktığını ve Arzu’yu kendisinin vurduğunu onun bildiğini söylüyor. Zeynep, kızlarıyla hasret giderdikten sonra Meltem’in odasına girip onu bir güzel dövüp evden kovuyor. Sinan, Arzu’nun başındaki yaraya koydurduğu takip cihazıyla onu saklandığı yerde eliyle koymuş gibi buluyor.

Alp, Meltem’e ve çocuğuna bakacağını söyleyip onunla birlikte yaşamayı teklif ediyor. Ama Meltem, Ahmet’le birlikte olmak için çok emek verdiğini söyleyip önce onu ret ediyor. Ahmet’in ise aklı Arzu’da kalıyor. Onun tutuklandığını öğrenince kahroluyor.

Arzu’yu alıp emniyete teslim eden Sinan, Zeynep’in yanına geliyor. Zeynep Sinan’a, onun on beş gün boyunca ortadan kaybolduğunu, kendisinin onun ölmüş olabileceğini düşünüp kahrolduğunu söyleyip, böyle bir insanla aynı yolda yürüyemeyeceğini söylüyor. Sinan ise, Zeynep’in düşüncesi karşısında ne diyeceğini bilemiyor.

Kefaret 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Zeynep’i Kurtarmak İçin İşinden İstifa…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler