Ana SayfaDizilerArıza 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gölge Muzaffer Çıkıyor!

İlgili Postlar

Arıza 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gölge Muzaffer Çıkıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza. 29. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Burak, Halide’yi Ali Rıza ve babasının canıyla tehdit edip kendisiyle birlikte olmasını istiyor. Ali Rıza ve Haşmet, gölgeleri bulmak için bir plan yapıyor. Bergüzar, Burak’ın gücü almak için kendisini öldüreceğini bile bile ölümü kabul ediyor. Gölge, Muzaffer çıkıyor.

Pazar Dizileri 2020

Gölge Muzaffer Çıkıyor!

Arıza, 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ali Rıza, Balaban’ı öldürdükten sonra Burak’ın peşine düşüyor. Burak’ın, bulunduğu evi tespit edip kapıdaki adamları etkisiz hale getiriyor ve içeri girdiğinde Muzaffer’i görüyor. Muzaffer, Ali Rıza’yı Burak’ı öldürmemesi için ısrar ediyor. Çünkü, Bergüzar’ın tüm gücünü ona devrettiğini söylüyor.

ARIZA 29. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Rıza, Bergüzar’ın böyle bir şey yapmasına çok şaşırıyor ve Muzaffer’e, asla yolundan dönmeyeceğini söylüyor. Burak, Halide’yi zorla yanına getirtiyor. Ona açtığı iki mezarı gösterip, eğer Ali Rıza’yı bırakıp kendisine dönmezse onları öldüreceğini söylüyor ve onu orada bırakıp gidiyor.

Halide, korkuyla hemen Ali Rıza’yı arıyor. Ali Rıza, Halide’nin olduğu yere gidip asla onun bunu yapmasına izin vermeyeceğini söylüyor. Derya, hamile olduğunu Burak’a söylemek için günlerce onu arıyor. O ise, annesine ihanet eden birinin bir gün kendisine de ihanet edeceğini söyleyip onu terk ediyor.

Derya, Burak’ın gerçek yüzünü görüp Halide’nin kapısına gelip ondan özür diliyor. Halide ona, kapısını kapatınca oracıkta düşüp bayılıyor. Mithat, kızının Burak’tan hamile olduğunu öğrenince çok seviniyor. Onun bebeğini düşürdüğünü bilmeden Burak’ın yanında durmaya çalışıyor.

Ali Rıza’nın adamları Mithat’ı sıkıştırıp sevkıyatın yerini öğreniyor. Burak, Haşmet’e tuzak kuruyor ve o buluşma yerine giderken kaza yapmasını sağlıyor. Haşmet’in arabası, uçuruma düşüyor. Ancak onun cesedine kimse ulaşamıyor. Herkes onun, denize düşüp cesedini balıkların yediğini düşünüyor.

Ali Rıza, aldığı bilgiyle kaza yerine ulaşıyor ve Haşmet’i oradan kurtarıyor. Ama herkes, Haşmet’in öldüğünü düşünüyor. Bunu sadece Halide’ye söylüyor. Halide, babasını saklandığı yerde tedavi ediyor. Burak, bir an evvel gücü ele geçirmek için Bergüzar’ı evine davet edip yemeğine zehir koyuyor. Bergüzar, bunu bildiğini söyleyip zehirli yemeği yiyor.

Burak, Bergüzar’ın kendisine bıraktığı parayı almak için gidiyor. Ali Rıza, yedinci gölgenin orada olabileceğini düşünüp oraya baskın yapıyor. Onları kıskıvrak yakalıyor. Gölge ise, Muzaffer çıkıyor.

Arıza 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Burak’ın Gücünden Korkmuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler