Ana SayfaDizilerArıza 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Burak'ın Gücünden Korkmuyor!

İlgili Postlar

Arıza 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Burak’ın Gücünden Korkmuyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Ariza, 29. yeni bölümüyle, bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali Rıza, Burak’ın yerini bulur ve kapıdaki adamlarını etkisiz hale getirir. Burak’ın kaçacak yeri kalmaz. Ali Rıza, Burak’ı bulmak için içeri girdiğinde, gördüğü şey karşısında donup kalır. Arıza, 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Al Rıza, Burak’ın gücünden korkmuyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Burak’ın Gücünden Korkmuyor!

Arıza 29. bölüm 1. fragmanında; Muzaffer, Ali Rıza’yı Burak’a karşı uyarıyor. Onun tüm güçleri ele geçirdiğini ve onunla başa çıkamayacağını söylüyor. Ali Rıza, kendisininde deli cesareti değil boyun borcu olduğu için onunla savaşacağını söylüyor. Bergüzar, Burak’ın ayakları altında ölümle pençeleşiyor.

İşte Arıza 29. bölüm 1. fragmanı…

ARIZA 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Rıza, babasını yaralı bir şekilde bulur. Onu vuranın Balaban olduğunu öğrenir. Mehmet Emin, oğlundan kendisini eve götürmesini ister. Halide, ona ilk müdahalesini yapar. Durumu öğrenen Haşmet, Mehmet Emin’le ölmeden önce helalleşir.

Haşmet, Mehmet Emin’in ailesinin ölümüyle bir alakası olmadığını anlar. Murat, Haşmet’e nasıl bir çocukluk yaşadığını ve babası tarafından nasıl onun ailesini öldürmeye mecbur bıraktığını anlatır. Daha sonra, Haşmet’in adamlarını silahını aldığı gibi ondan özür dileyip kafasına sıkıp kendisini öldürür.

Haşmet, Murat’ın cesedini Burak’a bırakır. Ona abisini öldürmediğine dair görüntüleri de gönderir. Burak, abisinin cenazesini defin ettikten sonra Haşmet’den intikamını almak için yemin eder. Mehmet Emin, ölmeden önce Ali Rıza’ya bir defter verir. Orada her şeyi yazdığını söyler ve ölür.

Rukiye, Ali Rıza’ya onun gerçek annesi olmadığını, Mehmet Emin’in de gerçek babası olmadığını söyler. Ali Rıza, annesinin Bergüzar olduğunu öğrenir. Gidip Muzaffer’le konuşur. Muzaffer, onun annesinin Bergüzar olmadığını ama, sistemi ele geçirmek için böyle bir oyun oynadığını anlatır.

Ali Rıza, Bergüzar’ın karşısına çıkıp onu aldattıklarını ve onun oğlu olmadığını, kendisinin bu oyunun içinde olmayacağını söyler. Çok az ömrü kalan Bergüzar, tüm servetini ve gücünü oğluna bırakmak isterken böyle bir oyuna geldiği için deliye döner.

Ali Rıza, Balaban’ı bulup ondan babasının intikamını alıp onu öldürür. Bergüzar, Burak’ı yanına çağırıp ona, ölmek üzere olduğunu, tüm servetini ve gücünü ona bıraktığını söyler. Burak, neye uğradığını anlayamaz ve Bergüzar’ın elini öpüp onun teklifini memnuniyetle kabul eder.

Arıza 29. Bölüm Ön İzleme Yayında! Ali Rıza Neyle Karşılaşıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler