Ana SayfaDizilerHekimoğlu 44. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Sonunda İpek'e Aşkını İtiraf Edecek...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 44. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Sonunda İpek’e Aşkını İtiraf Edecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 44. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Memoli, hastanın kardeşinin enfeksiyonu olduğunu anlayıp ona ilik nakli için başka bir donör bulur. Bu durumu İpek hocayla paylaşır. Ateş, bu durumu öğrendikten sonra çok bozulur. Hekimoğlu 44. bölüm 3. fragmanı yayınladı Ateş, sonunda İpek’e aşkına itiraf edecek mi?

Salı Dizileri 2020

Ateş Sonunda İpek’e Aşkını İtiraf Edecek Mi?

Hekimoğlu 44. bölüm 3. fragmanında; Ateş, Bebek’i Muza’ya emanet ediyor ve Orhan’da da eve gelmemesini istiyor. İpek’i eve davet edip onunla, romantik bir gece geçiriyor. Ateş, İpek’e aşk itirafı mı yapacak?

İşte Hekimoğlu 44. bölüm 3. fragmanı….

HEKİMOĞLU 43. BÖLÜM ÖZETİ!

Karar verme zorluğu çeken ve düşüp bayılan genç kadın hastaneye getirilir. Ateş ve ekibi, genç kadının neyi olduğunu anlamak için kolları sıvar. Yapılan tetkiklerin ardından Memoli, kadına radyasyon yüklemeleri gerektiğini önerir. Ateş, Memoli’nin bu önerisini kabul eder. Genç kadın daha da kötüleşir.

İpek Orhan’la, tiyatroya ve sergilere gider. Bunu öğrenen Ateş, İpek’i Orhan’dan kıskanır. Hemen Orhan’ın eski eşini bulup onun hakkında bilgi edinir. Daha sonrasında Orhan’a iğneleyici laflar söylemeye başlar. İpek, Ateş’in ne yapmaya çalıştığından emin ona taviz vermeyip Orhan’la görüşmeye devam eder.

Enfeksiyon hastanın tüm vücudunu sarar. Radyasyon verdikleri için antibiyotik tedavisi de yapamayan Ateş ve ekibi, genç kadının ölmek üzere olduğunu anlar. Ateş Memoli’den durumu, hastaya anlatmasını ister. Memoli, büyük bir çöküntü yaşayarak durumu hastaya anlatır.

Genç kadın ne kadar ömrü olduğunu sorar. Memoli’den 24 saatten az ömrü kaldığını öğrendikten sonra ona, hayatında pek tanımadığı dedesiyle ninesinden başka kimsesi olmadığını, kendisi öldükten sonra hayatında değişen pek bir şey olmayacağını söyler. Tüm ekip, genç kadının başını bekler.

Genç kadın Memoli’nin gözleri önünde hayatını kaybeder. Memoli, annesinin hastalığının bir üst aşamaya girdiğini babasından öğrenmişti. Bu olaydan sonra annesini görmeye gidip ona sarılıp ağlar. Ateş, Orhan’ın eski eşinden köpeğini alıp Orhan’a getirip sürpriz yapar.

Hekimoğlu 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Memoli Ateş’in Arkasından İş Çeviriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler