Ana SayfaDizilerSadakatsiz 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Asya'yı Tuzağa Mı Düşürüyor?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Asya’yı Tuzağa Mı Düşürüyor?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 25. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Derin ortadan kaybolur. Polisler, evde kan izlerine rastlar. Derin’in günlüğünde yazdıkları okları Volkan’ın üzerine çevirir. Sarışın bir kadın cesedi bulunur. Herkes teşhis için cesedin bulunduğu yere gider. Sadakatsiz 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Derin, Asya’yı tuzağa mı düşürüyor?

Çarşamba Dizileri 2020

Derin Asya’yı Tuzağa Mı Düşürüyor?

Sadakatsiz 25. bölüm 1. fragmanında; Bulunan kadın cesedinin Derin olmadığı anlaşılıyor. Asya, evinin önünde Derin’i yaralı bir şekilde buluyor. Ona yardım etmek için yanına gidiyor. Derin, kanlar içinde yere yığılıyor.

İşte Sadakatsiz 25. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya ile Volkan, eve geldiklerinde her yerin dağılmış olarak bulur. O sırada polislerde gelir. Evdeki aramalar sonucunda kan lekelerine rastlanır. İki gün önce Derin’in bile isteye kendi elini banyoda kestiği kan lekeleri polisin aklını karıştırır.

Volkan, Derin’in banyoda elini kestirdiğini söylese de polisler ona pek inanmaz. Üzerine Derin’in günlüğünde yazdıkları soruşturmanın boyutunu değiştirir. Derin günlüğünde, Volkan’ın çok değiştiğini onun kendisini öldürmesinden korktuğunu yazmıştır. Volkan sorguya alınır. Asya’da, orada olduğu ve günlükte adı geçtiği için sorguya alınır.

Gönül ile Haluk, kızlarını bulamaz ve onu bulana para ödülü vereceklerini açıklar. Komiser, Derin’in telefonuna Volkan’dan gelen onu öldüreceğini yazan mesajı bulur. Volkan, o mesajı kendisinin yazmadığını söylese de kimse ona inanmaz. Komiser, evdeki çalışanlardan Selçuk’a kadar herkesin ifadesini alır.

Volkan, Zeynep’i alıp Asya’nın evine gider. Bunu duyan Gönül, oraya gidip Volkan’a, haberi olmadan torununu nasıl Asya’nın evine götürdüğünün hesabını sorar. Oda, kardeşiyle vakit geçirmesini istediğini söyler. Gönül, kızının başına Asya’nın bir şey getirmediğini bilmeden nasıl böyle bir şey yaptığını sorar.

Asya, bu duruma çok bozulur ve Volkan’dan kızını da alıp gitmesini söyler. Melih, komiserden sarışın bir kadın cesedi bulunduğunun haberini alır. Hemen Haluk’u arayıp bir kadın cesedi bulunduğunu söyler. Gönül, duydukları karşısında kızının ölmüş olabileceğini düşünüp hemen Haluk’la cesedin bulunduğu yere gider.

Volkan’da Zeynep’i Asya’ya bırakıp onlarla birlikte gider. Cesedin henüz yüzünü görmeyen aile onun kızları olduğunu düşünüp sinir krizleri geçirir.

Sadakatsiz 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Kendisini Öldürülmüş Gibi Mi Gösteriyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler