Ana SayfaDizilerSadakatsiz 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Kendisini Öldürülmüş Gibi Mi Gösteriyor?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Kendisini Öldürülmüş Gibi Mi Gösteriyor?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 24. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derin ortadan kaybolur. Polisler, evde kan izlerine rastlıyor. Derin’in günlüğünde yazdıkları okları Volkan’ın üzerine çeviriyor. Sarışın bir kadın cesedi bulunuyor. Herkes teşhis için cesedin bulunduğu yere gidiyor. Derin, kendisini öldürülmüş gibi mi gösteriyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Derin Kendisini Öldürülmüş Gibi Mi Gösteriyor?

Sadakatsiz 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya ile Volkan, eve geldiklerinde her yerin dağılmış olarak buluyor. O sırada polislerde geliyor. Evdeki aramalar sonucunda kan lekelerine rastlıyor. İki gün önce Derin’in bile isteye kendi elini banyoda kestiği kan lekeleri polisin aklını karıştırıyor.

SADAKATSİZ 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Volkan, Derin’in banyoda elini kestirdiğini söylese de polisler ona pek inanmıyor. Üzerine Derin’in günlüğünde yazdıkları soruşturmanın boyutunu değiştiriyor. Derin günlüğünde, Volkan’ın çok değiştiğini onun kendisini öldürmesinden korktuğunu yazmıştır. Volkan sorguya alınıyor. Asya’da, orada olduğu için ve günlükte adı geçtiği için sorguya alınıyor.

Gönül ile Haluk, kızlarını bulamıyor ve onu bulana para ödülü vereceklerini açıklıyor. Komiser, Derin’in telefonuna Volkan’dan gelen onu öldüreceğini yazan mesajı buluyor. Volkan, o mesajı kendisinin yazmadığını söylese de kimse ona inanmıyor. Komiser, evdeki çalışanlardan Selçuk’a kadar herkesin ifadesini alıyor.

Volkan, Zeynep’i alıp Asya’nın evine gidiyor. Bunu duyan Gönül, oraya gidip Volkan’a, haberi olmadan torununu nasıl Asya’nın evine götürdüğünün hesabını soruyor. Oda, kardeşiyle vakit geçirmesini istediğini söylüyor. Gönül, kızının başına Asya’nın bir şey getirmediğini bilmeden nasıl böyle bir şey yaptığını soruyor.

Asya, bu duruma çok bozuluyor ve Volkan’dan kızını da alıp gitmesini söylüyor. Melih, komiserden sarışın bir kadın cesedi bulunduğunun haberini alıyor. Hemen Haluk’u arayıp bir kadın cesedi bulunduğunu söylüyor. Gönül, duydukları karşısında kızının ölmüş olabileceğini düşünüp hemen Haluk’la cesedin bulunduğu yere gidiyor.

Volkan’da Zeynep’i Asya’ya bırakıp onlarla birlikte gidiyor. Cesedin henüz yüzünü görmeyen aile onun kızları olduğunu düşünüp sinir krizleri geçiriyor. Bulunan ceset Derin’e mi ait?

 Sadakatsiz 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bulunan Kadın Cesedi Derin’e Mi Ait?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler