Ana SayfaDizilerMasumiyet 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlker Ela'yla Tekrar Birlikte Olmak İstiyor!

İlgili Postlar

Masumiyet 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlker Ela’yla Tekrar Birlikte Olmak İstiyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Masumiyet, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İlker’in, Ela’nın hamile olduğunu bildiğini itiraf etmesinden sonra İrem evi terk ediyor. İrem ile İlker, bir celsede boşanıyor. Banu, Bahar’ın telefonunu ele geçirip onun Harun’la buluştuğunu ortaya çıkarıyor. Ela, annesine bir not bırakıp evi terk ediyor. Masumiyet 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İlker, Ela’yla tekrar birlikte olmak istiyor.

Çarşamba Dizileri 2020

İlker Ela’yla Tekrar Birlikte Olmak İstiyor!

Masumiyet 7. bölüm 1. fragmanında; İlker, Ela’nın bindiği otobüsü takip edip onu gittiği yerde bulup karşısına çıkıyor. Ela, onun yüzünden hayatı boyunca yalnız kalacağını söylüyor. İlker ise, onu yalnız bırakmayacağını ve onu istediğini söylüyor. Hale, İrem’i tekrar eve döndürmeye çalışıyor.

İşte Masumiyet 7. bölüm 1. fragmanı…

MASUMİYET 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ela’nın, hamile olduğunu ve bebeğinin o saldırıda düşürdüğünü söylüyor. İrem, İlker’den bir açıklama bekliyor. İlker, Ela’nın hamile olduğunu bile bile ona saldırdığını kabul ediyor. Aile birbirine giriyor. Ela, eve dönüyor. Ama ailesine hamile olduğunu hatırladığını söylemiyor. Harun, kızını alıp eve götürüyor ve hemen avukatına bir boşanma protokolü hazırlatıyor.

Bahar, Harun’dan kızının hamile olduğunu hatırladığını öğreniyor. Hale, Banu’yla konuşup onların mahkemede Ela’nın hamile olduğunu söylememeleri için harekete geçiyor. Bahar, Timur’un onlardan para aldığını Banu’dan öğreniyor. Banu, Bahar’ın konuşmasından kızının İlker’in evine gidip hamile olduğunu hatırladığını başkasından öğrendiğini anılyor.

Bu durumu Hale’ye anlatıyor. Banu, Bahar’ın Harun’la görüştüğünü ispatlamak için onan telefonunu çaldırıp içindeki görüşmeleri ve mesajları ele geçiriyor. Harun ile Bahar’ın buluştukları yeri öğrenen Banu, gidip oradaki güvenlik kamerasından görüntüleri ele geçiriyor.

İrem ile İlker, bir celsede boşanıyor. Mahkeme çıkışında İlker, magazincilere zafer işareti yapıyor. Bunu gören İrem, sosyal medya hesabından Ela’nın bebeğinin düştüğünü, tekrar bebek yapabileceklerini söylüyor. Hale, onun bu paylaşımından sonra elindeki görüntülerle İrem’in yanına gidiyor.

İrem’e, sahte intihar olayını Bahar’ın öğrendiğini söyledikten sonra onun babasıyla buluştuğu anların görüntülerine ona izletiyor. Banu da Timur’a, Bahar’la Harun’un buluştuğu anların görüntüsünü izletiyor. Ela, bir mektup bırakıp otobüse binip gidiyor. İlker, Ela’nın bindiği otobüsü arabasıyla takip ediyor.

Masumiyet 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ela Mektup Bırakıp Evi Terk Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler