Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi'den Acı Haber Geliyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi’den Acı Haber Geliyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 37. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Saldırıdan sonra herkes Barış’ın evinde toplanıyor. Ali Rıza, Sadi’den yardım istiyor. Meto, Zeynep’le Müjgan’ı kaçırıyor. Mehdi, Sadi’yi dinlemeyip Nuh’la Zeynep’le kızını kurtarmaya gidiyor. Meto, Mehdi’yi defalarca kez vuruyor. Mehdi’den, acı haber geliyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi’den Acı Haber Geliyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 38. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Saldırıdan sonra herkes Barış’ın evinde toplanıyor. Gönderilen notta ‘Mehdi’nin selamı var’ yazıyor. Bu yazıyı gören herkes, saldırıyı Mehdi’nin yaptırmış olacağını düşünmeye başlıyor. Ama Barış, saldırıyı onun yapmış olduğuna inanmıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 37. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Meto, kendisini tehdit edip gittikten sonra Mehdi, onun konuşmalarından Zeynep’lere bir zarar gelebileceğini düşünüp doğruca onların yanına gidiyor. Ev halkı Mehdi’nin masum olduğunu anlıyor. Ancak Mehdi, kendisi yüzünden onların başına böyle bir şey geldiği için çok üzülüyor.

Onlara işi bıraktığını ve Cengiz’in verdiği paranın iki katını istediğini anlatıyor. Ali Rıza, eski dostu Sadi’yi arayıp onu eve davet ediyor. Sadi, hemen geliyor ve durumu öğrendikten sonra herkese sakin olmasını tavsiye edip bu belayı, halledeceğini söylüyor. Zeynep, Cemile ile Müjgan’ı almak için Ali Rıza ve Sadi’yle onların evine gidiyor.

Durumu onlara anlattıktan sonra Ali Rıza, Zeynep’le Cemile’yi eve götürmek üzere yola çıkıyor. Yolda Meto, onların önünü kesip Zeynep’le Müjgan’ı kaçırıyor. Onların karşılığında Mehdi’den bir trilyon para istiyor. Mehdi, Cengiz’in yanına gidip onunla konuşuyor. Cengiz, ona 24 saat süre veriyor. O süre içinde parayı getirmezse kızıyla Zeynep’in öleceğini söylüyor.

Mehdi’nin eli kolu bağlanıyor. Sadi, Mehdi’ye evden çıkmamasını bu işi kendisinin halledeceğini söylüyor. Ama Mehdi, Meto’nun aramasıyla ondan yerlerini öğrenip Nuh’la birlikte yola çıkıyor. Zeynep, fırsatını bulup bebekle birlikte kaçmaya çalışıyor. Ancak, bahçede Meto’ya yakalanıyor.

O sırada Mehdi geliyor. Meto’nun adamlarını öldürüyor. Meto, yaralanıyor. Ama hemen silahı ele geçirip Mehdi’nin üzerine defalarca kez ateş ediyor. Mehdi, aldığı kurşunlarla kanlar içinde yere yığılıyor. Nuh, Cemile’yi arayıp acı haberi ona veriyor.

İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinden Ayrılıyor mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler