Ana SayfaDizilerHercai Ekranlara Veda Ediyor!

İlgili Postlar

Hercai Ekranlara Veda Ediyor!

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Hercai bir süredir final iddialarıyla gündeme geliyordu. Dizinin kadrosundan ardı ardına gelen ayrılıklar bu iddiaları güçlendirmişti ki, gerçek ortaya çıktı. Hercai ekranlara veda ediyor!

Hercai Dizisinde Yaprak Dökümü

Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor. Pazar günleri ekrana gelen Mira Yapım imzalı Hercai’ye geçtiğimiz haftalarda Ebrar Demirbilek de veda etmişti. Dizinin final yapacağı iddialarının üzerine inal kararını doğrulayacak iki ayrılık daha yaşandı. Azad karakterine hayat veren Ahmet Tansu Taşanlar ve Gönül’ü canlandıran Oya Unustası diziye veda ediyor. İkilinin hangi bölümde ve nasıl diziden ayrılacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Ebrar Demirbilek Kimdir?

Hercai Dizi Setinde Gerginlik

Başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün paylaştığı dizinin setinde kavga çıktığı iddiaları kulaktan kulağa yayılıyor. İddiaya göre dizide Miran karakterini canlandıran genç oyuncu Akın Akınözü sette yardımcı yönetmenin üzerine yürüdü.

Gerginlik nedeninin ise Akın Akınözü’nün seti karavanında oturup beklemesi olduğu söylentiler arasında. Oyuncunun yönetmen yardımcısına ve set ekibine tehditler savurduğu olayı diğer oyuncuların yatıştırdığı iddia ediliyor. Akınözü’nün sık sık sette ekibi beklettiği için tartışmaların yaşandığı belirtildi.

Ebru Şahin kimdir?

Akın Akınözü Kimdir?

Hercai Ekranlara Veda Ediyor!

Hem salgının verdiği gerginlik, hem de senaryodaki değişiklikler dizinin kadrosundan sevilen oyuncuların çıkmasına neden olmuştu. Final iddialarıyla konuşulan Hercai’nin ekranlara veda edeceği kesinleşti. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Atv ekranlarında 2019 yılından beri yayın hayatını sürdüren Hercai dizisi 69. bölümü ile ekranlara veda edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler