Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 31. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Yamaç Efsun'a Sürpriz...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 31. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Yamaç Efsun’a Sürpriz Yapıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 31. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cumali Amca, Vartolu’yu Yamaç’a karşı doldurur. Onun kardeşi olabileceğini ama, onunda bir dur demesini söyler. İki kardeş karşı karşıya gelir. Öte yandan Celesun, Yamaç’tan tarafa geçer. Geçtiğini öğrenen Amca, onu tuzağa düşürür. Çukur 4. sezon 31. bölüm 2. ön izleme yayınlandı. Yamaç, Efsun’a sürpriz yapıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Efsun’a Sürpriz Yapıyor!

Çukur 4. sezon 31. bölüm 2. ön izlemesinde; Yamaç, Efsun’un, uyuşturucu belasından kurtarmak için kapattığı yere kızıyla gidip ona sürpriz yapıyor. Onun normale döndüğü için Efsun’u alıp eve götürüyor.

İşte Çukur 4. sezon 31. bölüm 2. ön izlemesi…

ÇUKUR 4. SEZON 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Aliço ile Emmi’nin kapatıldığı yeri bulup onları yaralı bir şekilde oradan çıkartır. Onları alıp Cimali’nin evine bırakır. Arabasının üzerine hoperlörleri takıp mahalleyi ayağa kaldırır. Aliço’nun evinin yerine gidip, oradaki Amca’nın adamlarını etkisiz hale getirdikten sonra oraya ateşe verir.

Ertesi gün Aliço’yu alıp onu evine götüreceğini söyler. Oraya vardıklarında restorandı eski halinde görürler. Vartolu, Yamaç’ın karşısına çıkıp oraya eski haline kendisinin getirdiğini söyler. Efsun’un yerini öğrenen Amca, ona uyuşturucu verdirir. Yamaç, durumu öğrenip Efsun’u eve getirir.

Ondan kendisine uyuşturucu verenin elinde siyah bir dövme olduğunu öğrenen Yamaç, Cenk’in peşine düşer. Kulkan, Cenk’i evinde saklar. Yamaç, Cenk’i Kulkan’ın evinde bulur. Ama Cenk’i, elinden kaçırır. Cenk, Yamaç’tan kaçarken bir arabanın altında kalır ve oracıkta ölür.

Bilal, adamını Cumali’nin evine gönderip Damla’ya bir not gönderir. Damla, Cumali’nin bu işe karışmasını istemediği için o notu Cumali’ye iletmez. Yakıp yok eder. Amca Cumali, Bilal’in paralarını alacağı yeri öğrenip Vartolu ve adamlarını oraya gönderir. Bilal, Yamaç’ı arayıp yerini söyleyip onları beklediğini söyler.

Yamaç, Bilal’in yanına gitmek için yola çıkar. Bilal, parasını alıp Yamaç’ı arayıp, teşekkür eder. Yamaç, ne olduğunu anlayamaz. Vartolu, işlerini bozan maskeli kişinin Yamaç olduğunu zanneder. Akın, dedesinin arabasını tamir edip onunla, Amca’nın paraların üzerine çökmesine izin vermez.

Amca Cumali, Akın’ı evde karısının yanında zanneder. Böylelikle, ondan şüphelenmez. Cumali, Medet’in yanına gidip terasta mangal yapacaklarını söyler. Amca Cumali, onların mangal yaptığını öğrenir. İçlerinde sadece Yamaç’ın olmadığını öğrenince işlerine tuzak kuranın Yamaç olduğunu zanneder.

Çukur 4. Sezon 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Amcası Vartolu’yu Yamaç’a Karşı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler