Ana SayfaDizilerKefaret 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Zeynep'i Kurtarmak İçin İşinden İstifa...

İlgili Postlar

Kefaret 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Zeynep’i Kurtarmak İçin İşinden İstifa Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kefaret, 20. yeni bölümüyle 4 mart pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sinan, Zeynep’in hapiste can güvenliği olmadığı için Arzu’yu hastaneden kaçırır. Arzu, gittikleri yerde ona Zafer’i vereceğini söyler. Ancak, Arzu’nun adamları Sinan’ın onu almasına izin vermez. Sinan, Arzu’nun tuzağına düşer. Zeynep ise, hapiste ölümle yüz yüze gelir. Kefaret 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sinan, Zeynep’i kurtarmak için işinden istifa ediyor.

Pazar Dizileri 2020

Sinan Zeynep’i Kurtarmak İçin İşinden İstifa Ediyor!

Kefaret 20. bölüm 2. fragmanında; Sinan’ın Arzu’yu hastaneden kaçırdığı ortaya çıkıyor. Zafer, polisin eline düşüyor ve Arzu’yu vurduğunu itiraf ediyor. Emre, Meltem’in bunu bilip bilmediğini soruyor. Zafer’de, bildiğini söylüyor. Sinan, Zeynep’i kurtarmak için işinden istifa edip ortadan kayboluyor.

İşte Kefaret 20. bölüm 2. fragmanı….

KEFARET 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, Arzu’yu kasten öldürmeye teşebbüs suçundan gözaltına alınır. Olay yerinde yapılan inceleme sonucunda suç Zeynep’in üstüne kalır. Arzu, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Doktor, riskli bir ameliyat olduğu için operasyonu yarıda bırakır. Ahmet, Arzu’nun ameliyatına giren doktor arkadaşıyla buluşur.

Ondan Arzu’nun durumunu öğrenir ve onu kurtarmak için araştırma yapar. Arkadaşını arayıp ona Arzu’yu kurtarmak için bir operasyon önerir. Arzu, operasyonun operasyonu iyi geçer. Ahmet, o hastanede işe başlar. Zeynep, delil yetersizliği yüzünden hapse atılır.

Sinan’ın görevi biter ve eve döndüğünde durumları öğrenip hemen, araştırma yapmaya başlar. Olay yerinde ikinci merminin çarptığı yeri bulur. Ama, merminin oradan alındığını anlar. Meltem, istenmediği halde çiftlikte kalmaya devam eder. Ahmet, kızını alıp Meltem’den kurtulmak ister.

Ancak, bebek çok küçük olduğu için bir şey yapamaz. Meltem, ifadesinde Zeynep’in aleyhine ifade verir. Zafer’i gördüğünden bahsetmez. Arzu, ameliyattan sonra verdiği ifadesinde kendisini vuranın Zeynep olduğunu söyler.

Ahmet ile doktoru, Arzu’nun henüz iyileşmediği için, ifadesinin ertelenmesini talep eder. Zeynep, hapishanede saldırıya uğrar. Sinan ve Zeynep’in avukatı onun koğuşunu değiştirmek için talepte bulunur. Sinan, Arzu’nun yanına gider.

Arzu ona, kendisinin hapiste yatabileceğini ama, Zeynep’in hapiste ne kadar yaşayacağını tahmin etmesini söyleyin onu tehdit eder. Ondan, kendisini hastaneden kaçırması karşılığında ona, Zafer’i vereceğini söyler.

Kefaret 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arzu Sinan’ı Tuzağa Mı Düşürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler