Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Kayıp Kız Kardeşini...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Kayıp Kız Kardeşini Mi Buluyor?

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 38. yeni bölümüyle 7 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Saldırıdan sonra herkes Barış’ın evinde toplanır. Ali Rıza, Sadi’den yardım ister. Meto, Zeynep’le Müjgan’ı kaçırır. Mehdi, Sadi’yi dinlemeyip Nuh’la Zeynep’le kızını kurtarmaya gider. Meto, Mehdi’yi defalarca kez vurur. Mehdi’den, acı haber gelir. Dizinin 38. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep, kayıp kız kardeşini mi buluyor?

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Kayıp Kız Kardeşini Mi Buluyor?

Doğduğun Ev Kaderindir 38. bölüm 1. fragmanında; Nermin, tüm şirketlerinin yönetimini Zeynep’e bıraktığını açıklıyor. Zeynep, kaza geçirmek üzere olan bir genç kadına yardım ediyor. Daha sonra onunla oturup sohbet ediyor. O, Zeynep’i çocukluğuna ablasına götürüyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 38. bölüm 1. fragmanı…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 37. BÖLÜM ÖZETİ!

Saldırıdan sonra herkes Barış’ın evinde toplanır. Gönderilen notta ‘Mehdi’nin selamı var’ yazar. Bu yazıyı gören herkes, saldırıyı Mehdi’nin yaptırmış olacağını düşünmeye başlar. Ama Barış, saldırıyı onun yapmış olduğuna inanmaz.

Meto, kendisini tehdit edip gittikten sonra Mehdi, onun konuşmalarından Zeynep’lere bir zarar gelebileceğini düşünüp doğruca onların yanına gider. Ev halkı Mehdi’nin masum olduğunu anlar. Ancak Mehdi, kendisi yüzünden onların başına böyle bir şey geldiği için çok üzülür.

Onlara işi bıraktığını ve Cengiz’in verdiği paranın iki katını istediğini anlatır. Ali Rıza, eski dostu Sadi’yi arayıp onu eve davet eder. Sadi, hemen geliyor ve durumu öğrendikten sonra herkese sakin olmasını tavsiye edip bu belayı, halledeceğini söyler. Zeynep, Cemile ile Müjgan’ı almak için Ali Rıza ve Sadi’yle onların evine gider.

Durumu onlara anlattıktan sonra Ali Rıza, Zeynep’le Cemile’yi eve götürmek üzere yola çıkar. Yolda Meto, onların önünü kesip Zeynep’le Müjgan’ı kaçırıyor. Onların karşılığında Mehdi’den bir trilyon para ister. Mehdi, Cengiz’in yanına gidip onunla konuşur. Cengiz, ona 24 saat süre verir. O süre içinde parayı getirmezse kızıyla Zeynep’in öleceğini söyler.

Mehdi’nin eli kolu bağlanır. Sadi, Mehdi’ye evden çıkmamasını bu işi kendisinin halledeceğini söyler. Ama Mehdi, Meto’nun aramasıyla ondan yerlerini öğrenip Nuh’la birlikte yola çıkar. Zeynep, fırsatını bulup bebekle birlikte kaçmaya çalışır. Ancak, bahçede Meto’ya yakalanır.

O sırada Mehdi gelir. Meto’nun adamlarını öldürür. Meto, yaralanır. Ama hemen silahı ele geçirip Mehdi’nin üzerine defalarca kez ateş eder. Mehdi, aldığı kurşunlarla kanlar içinde yere yığılır. Nuh, Cemile’yi arayıp acı haberi ona verir.

Doğduğun Ev Kaderindir 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi’den Acı Haber Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler