Ana SayfaDizilerArıza 30. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Ali Rıza Halide'nin Hamile Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Arıza 30. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Ali Rıza Halide’nin Hamile Olduğunu Öğreniyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 30. final bölümüyle 11 nisan pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Burak, Halide’yi Ali Rıza ve babasının canıyla tehdit edip kendisiyle birlikte olmasını ister. Ali Rıza ve Haşmet, gölgeleri bulmak için bir plan yapar. Bergüzar, Burak’ın gücü almak için kendisini öldüreceğini bile bile ölümü kabul eder. Gölge, Muzaffer çıkar. Arıza, 30. bölüm final fragmanı yayınlandı. Ali Rıza, Halide’nin hamile olduğunu öğreniyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Halide’nin Hamile Olduğunu Öğreniyor!

Kefaret 30. bölüm final fragmanında; Ali Rıza, Muzaffer’in yıllardır kendisine söylediği yalanların sebebini anlayıp ondan hesap soruyor. Halide, Ali Rıza’ya ağzından hamile olduğunu kaçırıyor. Ali Rıza, Halide’nin hamile olduğunu öğrence sevinçten havalara uçuyor.

İşte Arıza 30. bölüm final fragmanı….

ARIZA 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Rıza, Balaban’ı öldürdükten sonra Burak’ın peşine düşer. Burak’ın, bulunduğu evi tespit edip kapıdaki adamları etkisiz hale getirir ve içeri girdiğinde Muzaffer’i görür. Muzaffer, Ali Rıza’yı Burak’ı öldürmemesi için ısrar eder. Çünkü, Bergüzar’ın tüm gücünü ona devrettiğini söyler.

Ali Rıza, Bergüzar’ın böyle bir şey yapmasına çok şaşırır ve Muzaffer’e, asla yolundan dönmeyeceğini söyler. Burak, Halide’yi zorla yanına getirtir. Ona açtığı iki mezarı gösterip, eğer Ali Rıza’yı bırakıp kendisine dönmezse onları öldüreceğini söyler ve onu orada bırakıp gider.

Halide, korkuyla hemen Ali Rıza’yı arar. Ali Rıza, Halide’nin olduğu yere gidip asla onun bunu yapmasına izin vermeyeceğini söyler. Derya, hamile olduğunu Burak’a söylemek için günlerce onu arar. O ise, annesine ihanet eden birinin bir gün kendisine de ihanet edeceğini söyleyip onu terk eder.

Derya, Burak’ın gerçek yüzünü görüp Halide’nin kapısına gelip ondan özür diler. Halide ona, kapısını kapatınca oracıkta düşüp bayılır. Mithat, kızının Burak’tan hamile olduğunu öğrenince çok sevinir. Onun bebeğini düşürdüğünü bilmeden Burak’ın yanında durmaya çalışır.

Ali Rıza’nın adamları Mithat’ı sıkıştırıp sevkıyatın yerini öğrenir. Burak, Haşmet’e tuzak kurar ve o buluşma yerine giderken kaza yapmasını sağlar. Haşmet’in arabası, uçuruma düşer. Ancak onun cesedine kimse ulaşamaz. Herkes onun, denize düşüp cesedini balıkların yediğini düşünür.

Ali Rıza, aldığı bilgiyle kaza yerine ulaşır ve Haşmet’i oradan kurtarır. Ama herkes, Haşmet’in öldüğünü düşünür. Bunu sadece Halide’ye söyler. Halide, babasını saklandığı yerde tedavi eder. Burak, bir an evvel gücü ele geçirmek için Bergüzar’ı evine davet edip yemeğine zehir koyar. Bergüzar, bunu bildiğini söyleyip zehirli yemeği yer.

Burak, Bergüzar’ın kendisine bıraktığı parayı almak için gider. Ali Rıza, yedinci gölgenin orada olabileceğini düşünüp oraya baskın yapar. Onları kıskıvrak yakalar. Gölge ise, Muzaffer çıkar.

Arıza 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gölge Muzaffer Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler