Ana SayfaDizilerYeşilçam'ın Sevilen Oyuncusu Kırmızı Oda Dizisi Kadrosuna Dahil Oluyor

İlgili Postlar

Yeşilçam’ın Sevilen Oyuncusu Kırmızı Oda Dizisi Kadrosuna Dahil Oluyor

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna Yeşilçam’ın sevilen oyuncularından Itır Esen dahil oluyor. Detaylar haberimizin devamında…

Itır Esen Kırmızı Oda Kadrosunda

Ekranların en çok izlenen dizisi Kırmızı Oda’nın kadrosuna birbirinden başarılı oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Burcu Biricik, Erkan Petekkaya, Uğur Yücel, Yiğit Özşener ve Esra Ronabar’ın ardından bu kez de sevilen usta oyuncu Itır Esen dahil oluyor.

Itır Esen; Vahit’in eşi, Zafer’in annesi Nurcihan karakteri ile diziye dahil oluyor. Nurcihan  Zafer’in hayranlıkla bahsettiği, padişah soyundan gelme, aristokrat, saygın ve güzel bir kadındır. Tedavisi sırasında eşi Vahit’e destek olmaktan geri durmayacak.

Kırmızı Oda Dizisinde Son Bölümde Yaşananlar

Nihal, güzellik yarışmasını nasıl kazandığını, kazandıktan sonra hayatının birden değiştiğini ve bir çok teklif aldığını anlatıyor. Ama Nihal’in annesi, o tekliflerin hiç birini kabul etmiyor. Kızına zengin bir koca bulmayı düşünüyor. Nihal’in menajeri, daha Sefer’in arkadaşıdır. Onunla konuşurken Nihal’in güzelliğinden bahsediyor.

Sefer, Nihal hakkında bir araştırma yaptıktan sonra onunla tanışmak istiyor. İkili böylelikle tanışıp evleniyorlar. Sefer, doktor hanımdan kendisini otel odasına kapatan babası için yardım istiyor. O da, özel bir randevu hazırlayıp Vahit beyi akşam üzeri kabul ediyor. Sadi, kliniğe çok dalgın bir şekilde geliyor.

Kırmızı Oda 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Vahit’i Hayata Küstüren Sebep Ne?

Üç kafadar kaçarken yakalanıp, Abdullah’tan çok kötü dayak yiyorlar. Abdullah onları hücreye kapatıyor. Cemre, orada çok üşütüyor ve sürekli öksürmeye başlıyor. Üç kafadar, tekrar kaçmak için bir plan daha yapıyor ve bu sefer Abdullah’ın elinden kurtuluyorlar. İstanbul’un bir ucuna gidip köprü altlarında yaşamaya başlıyorlar.

Cemre’nin durumu çok kötüleşiyor ve doktora gitmemek için ısrar ediyor. Sadi ile Miço, sabah kalktıklarında Cemre’yi ölü olarak buluyor. Cemre’nin ölümünü anlatmak Sadi’yi zorluyor ve yine çok fenalaşıyor. Sefer, günlerce odasından çıkmayan yemek bile yemeyen babasını doktor hanımın yanına getiriyor.

Vahit, doktor hanımla konuşmak istemiyor. Ondan boşa yorulmamasını, kendisinin çok kötü bir insan olduğunu ve yaşamak istemediğini söylüyor. Doktor hanım Vahit’in, depresyonda olduğunu anlayıp ondan verdiği ilaçları içip haftaya yanına gelmesini istiyor. Oda, kabul ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler