Ana SayfaDizilerHekimoğlu 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Memoli'nin İş Görüşmesini Kim Sabote Etti?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Memoli’nin İş Görüşmesini Kim Sabote Etti?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 45. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Spor yaparken kan kusan Merve, hastaneye getiriliyor. Ateş ve ekibi, Merve’nin neyi olduğunu bulmaya çalışıyor. Umutlar kesiliyor ve Merve’nin öleceğini Ateş, kızın ailesine söylüyor. Ateş, Merve’nin tepki göstermemesinden onun ölmek istediğini anlıyor. Hekimoğlu 46. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Memoli’nin iş görüşmesini, kim sabote etti?

Salı Dizileri 2020

Memoli’nin İş Görüşmesini Kim Sabote Etti?

Hekimoğlu 46. bölüm 1. fragmanında; Zeynep, Memoli’nin 3 yıldır emek verdiğini bildiği için onun Ateş’ten, referans mektubu istemesini tavsiye ediyor. Memoli, iş görüşmesi ayarladığı hastaneden son anda görüşmesinin biri tarafından iptal edildiğini öğreniyor. Hemen Ateş’in yanına koşan Memoli, bunu kendisine neden yaptığını soruyor. Ateş, onun iş görüşmesini sabote edenin kendisini olmadığını söylüyor.

İşte Hekimoğlu 46. bölüm 1. fragmanı…

HEKİMOĞLU 45. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Üniversite öğrencisi Merve, aynı zamanda karete sporuyla ilgileniyor. Spor yaparken ağzından kan gelen Merve, hastaneye kaldırılıyor. Ateş ve ekibi, kızın ağzından gelen kanın nereden geldiğini bulmaya çalışıyor. Kızın durumu gittikçe kötüleşiyor. Emar sırasında Merve’nin kafası patlıyor.

İpek, Memoli’nin kararının kesin olduğunu görünce istifa mektubunu hazırlayıp ona veriyor. Memoli, istifasını imzalıyor. Ateş, bu durum karşısında tepkisiz kalıyor. Emre, bir haftalığına sempozyuma Ankara’ya gidiyor. Merve’nin tüm tetkikleri yapılıyor ve kanamanın neden kaynaklandığı anlaşılamıyor.

Genç kızın böbrekleri iflas ediyor. Memoli, Merve’nin öleceğini onun ailesine Ateş’in söylemesini istiyor. Bu arada Orhan, Ateş’in içeceklerine anti deprazan ilacı koyuyor. Ateş, Orhan’ın anti deprazana başladığını araştırırken, onun kendisine gizlice ilaç verdiğini anlıyor.

Ateş, ailenin tek kızı olan Merve’nin ailesinin yanına gidip onlara kızlarının bir kaç gün içinde öleceğini söylüyor. Aile, Ateş’i odadan kovarken Merve, öleceğini öğrendiği halde bir tepki vermiyor. Ateş, Orhan’ın yanına gidip onun kendisine yaptığının hesabını sorarken, kızın tepkisizliği aklına geliyor ve onun intihar ettiği sonucuna varıyor.

Hemen, Merve’yle yalnız görüşmek istiyor. Ona, intihar etmek için çamaşır suyu içtiğini, boğazında tahriş yapmaması için çamaşır suyunu kapsüllerin içine koyarak aldığını anladığını söylüyor. Merve’den, bunu bir daha yapmaması için söz alan Ateş, genç kızı ameliyata alıyor. Aile ise, kızlarının ölmeyeceğini öğrenince çok mutlu oluyor.

Hekimoğlu 45. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Merve’yi Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler