Ana SayfaDizilerFırat Doğruloğlu ve Demet Özdemir Aynı Dizide

İlgili Postlar

Fırat Doğruloğlu ve Demet Özdemir Aynı Dizide

Fırat Doğruloğlu ve Demet Özdemir aynı dizide. Ünlü oyuncu Fırat Doğruloğlu, OGM Pictures’ın yapımını üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosuna dahil oldu.

İbrahim Çelikkol Diziye Veda Ediyor

Başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Hepileri’nin başrollerde oynadığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 31 Mart Çarşamba ekrana gelecek olan 37. yeni bölümünde şoke eden gelişmeler yaşanacak.

Doğduğun Ev Kaderindir’in başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol’un diziden ayrılacağı iddiaları gündeme gelmişti. İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi’ye ne olacağı ise dizinin yeni bölüm fragmanında ortaya çıktı.

Doğduğun Ev Kaderindir 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Zeynep’in Kandırıldığını Anlıyor!

Doğduğun Ev Dizisinin Kadrosuna Transfer

Demet Özdemir’in başrolünde yer aldığı, büyük bir ilgi ile takip edilen ve sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yer alan Doğduğun Ev Kaderindir’de geçtiğimiz haftalarda bir veda yaşandı. İlk bölümden bu yana dizide başrol oynayan İbrahim Çelikkol rol gereği diziden ayrıldı. Büyük bir ilgiyle izlenen diziye Gülcan Arslan’ın ardından bir oyuncu daha dahil oldu.

Fırat Doğruloğlu ve Demet Özdemir Aynı Dizide

Bu zamana kadar birçok yapımda rol alan Fırat Doğruloğlu, dizide Tarık karakterini canlandıracak. Tarık, Nesrin karakterinin sözde abisi olarak Zeynep ve Nermin’e yardım etmek için çıka geliyor. Uzun yıllardır Nesrin’in hayatında olan ve onun çok güvendiği sevgilisi olan Tarık, intikam planlarının bir parçası olarak “abi” rolüyle Zeynep ile Nermin’in güvenini kazanmaya çalışıyor. Tarık ve Nesrin’in planları ise henüz bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler