Ana SayfaKimdirFırat Doğruloğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Fırat Doğruloğlu Kimdir?

Fırat Doğruloğlu Kimdir? Fırat Doğruloğlu Kaç Yaşında? Fırat Doğruloğlu Aslen Nereli? Fırat Doğruloğlu Hangi Burç? Fırat Doğruloğlu hakkında merak edilen ve bilinmesi gerekenler tüm detaylarıyla haberimizde…

Fırat Doğruloğlu Kaç Yaşında? Fırat Doğruloğlu Aslen Nereli? Fırat Doğruloğlu Hangi Burç?

6 Temmuz 1974 yılında Hatay İskenderun’da dünyaya gelmiştir. Fırat Doğruloğlu şu anda 44 yaşındadır ve yengeç burcudur.

Bugün Doğan Ünlüler

Fırat Doğruloğlu Kimdir?

Beş çocuklu bir ailenin dördüncü çocuğu olan Fırat Doğruloğlu babası SSK hastanesinden işçi emeklisi ve annesi ise ev hanımıdır. İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü’nü kazanmış ancak kendine göre olmadığını anlayınca bırakmıştır. Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü’nü burslu olarak kazanmıştır. Lise yıllarında tiyatroya başlayan Fırat Doğruloğlu; Tiyatro Çisenti, BÜMED (Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği)’nde oynamıştır. Birçok reklam filmi ve dizide de rol almıştır. Rol aldığı reklam filmlerinin etkisi ile Tomris Giritlioğlu ile tanışmıştır.

2009 yılında Ferhan Şensoy’un aynı isimli eserinden uyarlama olan “Haneler” adlı dizide Çağlar Çorumlu, Kamil Güler, Asuman Dabak, Özlem Türkad gibi oyuncularla beraber rol almıştır. Kadir İnanır’ın 1973 yılında canlandırdığı Yaban karakterini canlandırarak tanınmıştır.

Yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstlendiği ve başrollerinde Ufuk Bayraktar, Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Cengiz Coşkun’un oynadığı “Dağ” adlı sinema filminde Yaşar Yzb. karakterini canlandırmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler