Ana SayfaKimdirBerkcan Güven Kimdir?

İlgili Postlar

Berkcan Güven Kimdir?

Ünlü YouTuber Berkcan Güven kimdir? Berkcan Güven kaç yaşında? Berkcan Güven aslen nereli? Berkcan Güven hangi burç? Berkcan Güven hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Berkcan Güven Kaç Yaşında? Berkcan Güven Aslen Nereli? Berkcan Güven Hangi Burç?

Berkcan Güven 30 Mayıs 1996 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Berkcan Güven, İkizler burcudur.

Berkcan Güven Kimdir?

Berkcan Güven eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir. “Veda” filminde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıran başarılı oyuncu ve sunucu Burhan Güven’in oğludur. Liseden mevzun olduktan sonra “Işık Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü”nü kazanmıştır.

Işık Üniversitesi’ndeki eğitimine hala devam etmekte olan Berkcan Güven, ilk olarak “Vine” uygulamasındaki kısa videolarıyla tanınmaya başlanmıştır. “Vine”da popülerleşen ve kısa zamanda geniş bir kitle yakalayan Berkcan Güven, uygulamanın kapatılmasından sonra YouTube platformuna girerek içerik üretmeye başlamıştır.

Kısa sürede genç kitlenin nabzını yakalayan Berkcan Güven, şuanda YouTube’da en çok izlenen isimler arasında olmakla beraber kendine özgü birçok farklı fortmatı bulunmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler