Ana SayfaDedikoduPınar Altuğ'dan Romantik Yıldönümü Kutlaması

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’dan Romantik Yıldönümü Kutlaması

Pınar Altuğ, 2008’de hayatını birleştirdiği Yağmur Atacan’la evliliklerinde 13 yılı geride bıraktı. Pınar Altuğ’dan romantik yıldönümü kutlaması geldi. İşte Altuğ’un o sözleri;

“Kendimi Bildim Bileli Ellerim Damarlı”

Geçtiğimiz haftalarda röportaj veren Pınar Altuğ “İnsanlar ellerini eleştirip beğenmiyor sanırım. Bir el fotoğrafı paylaştın, bir sürü kötü yorum aldın…” sorusunu

“Kendimi bildim bileli ellerim damarlı. Annemin de öyledir. Hep çok bakımlıdır ama yapısı bu, ne yapayım? O fotoğrafı paylaştığımda da mücevher koleksiyonum yeni çıkmıştı. Ellerimde kendi tasarladığım yüzükler vardı. Genelde bir fotoğraf çektiğimde anlattığı şeye bakarım. Kaşım şöyle, burnum böyle ilgilenmem.” ifadeleriyle yanıtlamıştı.

Kıskançlıktan Yağmur Atacan’a Sosyal Medya Hesabı Mı Açtırmadı?

Aynı röportajda ki “Bir ara kıskançlıktan eşine sosyal medya hesabı açtırmadığın, çok yedirip kilo aldırdığın söylendi…” sorusu karşısında Altuğ ”

Bir gün biri “Eşinizin neden Instagram’ı yok” yazdı. Ben de “İzin vermiyorum” diye dalga geçtim. Koca adam, zorla hesap mı açayım! Kiloyu da kendi alıyordu. Ben diyet yemekler yapıyordum ama o yanına dışarıdan kebap söylüyordu. Şimdi çok zayıfladı.” yanıtını vermişti.

Yağmur Atacan Kimdir?

Pınar Altuğ’dan Romantik Yıldönümü Kutlaması

2008’de evlendiği Yağmur Atacan’la evlilik yıldönümünü kutlamak için sosyal medya hesabından paylaşım yapan Pınar Altuğ, kalp emojisiyle birlikte şu ifadeleri kullandı: “Sonsuza kadar ‘evet’ demiştim sana.”

Pınar Altuğ’un Yağmur Atacan’lı paylaşımına, binlerce beğeni ve tebrik mesajı aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler