Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Ayrıldı Mı?

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Ayrıldı Mı?

Sürekli sosyal medya hesabından Şeyma Subaşı’na göndermeler yapan Ayça Çağla Altunkaya’dan beklenmedik bir hamle geldi. Bu hamle akıllara “Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya ayrıldı mı?” sorusunu düşürdü. İşte detaylar;

Acun Ilıcalı: “Hayatımın En Uzun Doğum Günüydü”

Survivor 2020’de yeni oyunun çekimlerinin yapılacağı yere arabayla giiriş yapan Acun Ilıcalı, Genel Koordinatörü Esat Yontunç, doğum günü pastasıyla Acun Ilıcalı’ya sürpriz yaptı. Ünlü yapımcı, Survivor’daki doğum günü kutlamasının bir videosunu ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile verdiği pozu Instagram sayfasından yayınladı. Acun bu paylaşımına “Hayatımın en uzun doğum günüydü. 3 kıtada kutladım. Kutlayan herkese çok teşekkürler, iyi ki varsınız” notunu yazdı.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’dan Dominic Fotoğrafı!

Acun’nun Aşkı Ayça Çağla Altunkaya’nın Olay Dansı!

2018 yılında Şeyma Subaşı’yla bir buçuk senelik evliliğini noktalayan Ünlü yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz sene yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Acun’un 30 yaş küçük sevgilisi olduğu düşünülen Ayça Çağla Altunkaya, korona virüs salgını dolayısıyla  Dominik Cumhuriyeti’nde mahsur kalmış ve yep yeni fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Ayça Çağla Altunkaya Kimdir?

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Ayrıldı Mı?

Sevgilisinin yanından bir an olsun ayrılmayan Acun Ilıcalı‘nın 30 yaş küçük aşkı Altunkaya, mutluluk pozlarını sosyal medya hesabından paylaşıyordu. Ancak çiftin ilişkileri dolu dizgin devam ederken beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

Özel hayatını gizli yaşamayı tercih eden Ayça Çağla Altunkaya, sosyal medya hesabını da herkesi gizleyerek kullanıyor. Takipçi isteklerini kabul etmeyen Altunkaya, sadece yakın çevresinden oluşan bir kitle ile takipleşiyor. Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Altunkaya, tüm fotoğraflarını Instagram hesabından sildi. Daha önceden Instagram hesabında 16 gönderisi olan Altunkaya’nın hesabında ise şuan sıfır gönderi bulunuyor.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler