Ana SayfaDedikoduAyşegül Yıldız: Hiç Aşık Olmadım

İlgili Postlar

Ayşegül Yıldız: Hiç Aşık Olmadım

Ayşegül Yıldız, 2011 yılında ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz gün bomba açıklamalarda bulunan Ayşegül Yıldız “Hiç aşık olmadım” dedi. İşte Ayşegül Yıldız’ın o açıklamaları;

Babasından Çok Utanıyor

İbrahim Tatlıses’in bu sözlerinin üzerine Elif Ada’nın programdaki utangaçlığı dikkat çeken başka bir olay oldu. Ayşegül Yıldız kızına yapılan eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Yıldız;

“Ya Allah aşkına çocuk babasını zaten sürekli görmediği için babasından çok utanıyor. Babasını hayatında ilk defa program sunarken izliyor onun şaşkınlığı ve heyecanı var. Bir de ilk defa stüdyoya girmiş o kadar kamera içinde babası çağırınca gitmeyeceğim dedi. Zorla ikna ettik. O çocuk daha 7 yaşında ve orada şok olmuş halde. Hemen yine kafası farklı çalışan arkadaşlar sallamış da sallamış.” dedi.

Ayşegül Yıldız’dan İbrahim Tatlıses’e Yanıt

Cahiliyet Döneminde Bir Sürü Çocuk Yapıp Sonra Pişman Olabilir

Geçtiğimiz aylarda eski eşi İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz günlerde yaptığı “Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım! Allah insana evladın da hayırlısını versin, vermiyorsa da o zaman hiç vermesin çünkü; azı karar çoğu zarar.” şeklinde açıklaması Ayşegül Yıldız’a soruldu.

Ayşegül Yıldız, “Belki o 3 çocuktan biri Elif Ada nereden biliyorsunuz? İnsanlar tabii ki kendi evladıyla ilgili şeylere zaman zaman kıza bilir. Cahiliyet döneminde bir sürü çocuk yapıp sonra pişman olabilir. Bunlar üzülüp, kırılacak şeyler değil.” diyerek soruyu yanıtladı.

Ayşegül Yıldız: Hiç Aşık Olmadım

Ayşegül Yıldız, 2011 yılında ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile nikah masasına oturmuştu. Elif Ada adında bir kızları dünyaya gelen çift, 2013 yılında boşanmıştı. Instagram hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ayşegül Yıldız, özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Uzun zamandır Bursa’da yaşayan Yıldız, “İstanbul’a yerleşmeyi düşünüyor musunuz?” sorusu üzerine “Evet dönüş yapıyorum. Kısmetse nisan sonu mayıs başı gibi taşınmış olurum” ifadelerini kullandı.

40 yaşındaki Yıldız, yeniden çocuk sahibi olmak isteyip istemediği konusunda ise “Evet çok isterim keşke tek başıma yapabilsem” yanıtını verdi.

Ardından “Kaç kere aşık oldunuz?” sorusu yöneltilen Ayşegül Yıldız, “Başkalarından dinlediğim aşk hikayelerinden çıkarım yaparsak hiç olmadım” şeklinde dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Ayşegül Yıldız kimdir?

İbrahim Tatlıses kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler