Ana SayfaÜnlülerAyşegül Yıldız'dan İbrahim Tatlıses'e Yanıt

İlgili Postlar

Ayşegül Yıldız’dan İbrahim Tatlıses’e Yanıt

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen Ayşegül Yıldız’dan İbrahim Tatlıses’e yanıt. Son dönemde adına açılan sahte hesaplarla gündemde olan  Ayşegül Yıldız’a İbrahim Tatlıses’in “Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım! Allah insana evladın da hayırlısını versin, vermiyorsa da o zaman hiç vermesin” sözleri soruldu.

Ayşegül Yıldız kimdir?

İbrahim Tatlıses kimdir?

Beni Pisliğinize Bulaştırmayın

Ayşegül Yıldız geçtiğimiz günlerde adına açılan sahte hesaplarla gündemdeydi. Adına açılan Tinder hesabını bir takipçisi aracılığıyla öğrenen Ayşegül Yıldız sosyal medya hesabından ateş püskürmüştü. Yıldız takipçisinin attığı mesajı paylaşarak instagram harici başka hesabının olmadığını ve sahte hesaplar hakkında yasal işlemler başlatacağını duyurmuş ve paylaşımına şu notu eklemişti; ‘Dm’den uyararak bilgi veren herkese teşekkür ederim. Lütfen spamlayın bu sahtekarları. Kaç tane sahte facebook hesaplarını bu şekilde kapatırdım. Yeter artık hangi birinizi bulayım. Ne hal yiyorsanız da kendi isminzle kendi resminizle yapın. Beni pisliğinize bulaştırmayın.’

İbrahim Tatlıses’in Kızı Dilan Çıtak Tatlıses’den Gündem Sarsacak Taciz İtirafı!..

Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülenen Ayşegül Yıldız adına açılan sahte hesaplarla ilgili; “Hepsiyle mahkeme önünde hesaplaşacağız. Ben kapattırıyorum, onlar tekrar benim fotoğraflarımla açıyor. Bu bir tek benim sorunum değil. Birçok isim bu tür boş işlerle uğraşıyor” dedi.

Cahiliyet Döneminde Bir Sürü Çocuk Yapıp Sonra Pişman Olabilir

Eski eşi İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz günlerde yaptığı “Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım! Allah insana evladın da hayırlısını versin, vermiyorsa da o zaman hiç vermesin çünkü; azı karar çoğu zarar.” şeklinde açıklaması Ayşegül Yıldız’a soruldu.

Ayşegül Yıldız, “Belki o 3 çocuktan biri Elif Ada nereden biliyorsunuz? İnsanlar tabii ki kendi evladıyla ilgili şeylere zaman zaman kıza bilir. Cahiliyet döneminde bir sürü çocuk yapıp sonra pişman olabilir. Bunlar üzülüp, kırılacak şeyler değil.” diyerek soruyu yanıtladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler