Ana SayfaÜnlülerElçin Sangu Reklam Yüzü Oldu

İlgili Postlar

Elçin Sangu Reklam Yüzü Oldu

Elçin Sangu reklam yüzü oldu. Şu sıralar İyi Günde Kötü Günde dizisi ile ekranlarda boy gösteren güzel oyuncu yeni bir reklam filmi için anlaştı. Daha önce Tuba Büyükstün, Hülya Avşar ve Merve Oflaz gibi isimlerle de çalışan marka bu kez Elçin Sangu ile çalışmaya karar verdi.

Elçin Sangu kimdir?

Elçin Sangu: Heyecan ve Gurur Duyuyorum

Kurt Seyit ve Şura, Kiralık Aşk ve Çarpışma gibi ekranların fenomen dizilerinde gördüğümüz, şu sıralar İyi Günde Kötü Günde dizisinde Leyla karakterin canlandıran güzel oyuncu Elçin Sangu bir markanın reklam yüzü oldu.

Oyuncu marka ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Kız Sözü mottosuyla markanın lansmanı geçtiğimiz günlerde düzenlendi. Elçin Sangu verdiği röportajda marka ile işbirliği yapmaktan heyecan ve gurur duyduğunu, markayı tercih etmesinin en önemi sebebinin  markanın kadınların birbirlerini destekleme konusunda ilham vermesinin yanı sıra annesinin de markanın eski bir çalışanı olmasının etkili olduğunu söyledi.

Elçin Sangu “Bu Tweetim İçin Herkesten Özür Diliyorum”

Elçin Sangu senaryoyu ilk okuduğunda çok heyecanlandığını ve projede yer almak istediğini belirterek ‘Bu işin bir hikâyesi ve bu hikâyenin ürünle bir bağlantısı var. Biz kadınlar, eğer inanırsak, kendi gücümüzün farkına varırsak başaramayacağımız hiçbir şey yok. Ben istiyorum ki ‘Kız Sözü’ kadınların her an zihninde olsun. Her başarıda daha iyisini başarmaya sözü olsun, bir takım engeller onu durduğunda yeniden devam edebileceğine inandığı sözü olsun, kendisini ve arkadaşlarını motive ettiği bir söz olsun’ dedi.

Elçin Sangu: Hukuk Okumak İstiyorum

Bugüne kadar kendine verdiği kız sözlerine değinen Sangu, ‘Konservatuvara girmek istiyordum ve bunun için söz vermiştim kendime. Başardım. Ardından oyunculukla ilgili yapmak istediklerimi gerçekleştirdim. Şimdi ise hukuk okumak istiyorum. Her yaştan tüm kadınların kendilerine inanmalarını ve istediklerinde pek çok şeyi başarabileceklerini bilerek yaşamalarını istiyorum. Biz kadınlar kendimize inanırsak ve üstelik birbirimize destek olursak gerçekten başaramayacağımız bir şey yok. Bundan sonra da kadını destekleyen projelerin içinde biraz daha fazla yer almak istiyorum. Marka ile yol arkadaşlığımızın bunun başlangıcı olacağına inanıyorum” dedi.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler