Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Zeynep'in Kandırıldığını Anlıyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Zeynep’in Kandırıldığını Anlıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 39. bölümüyle 14 nisan çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Mehdi, hayatını kaybeder. Zeynep, onun ölümüyle içine kapanır. Barış’la da arası bozulur. Nermin, herkesi toplayıp şirketlerinin başına Zeynep’in geçmesini istediğini açıklar. Gülbin, intikam için geri döner. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Barış, Zeynep’in kandırıldığını anlıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Barış Zeynep’in Kandırıldığını Anlıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 39. bölüm 1. fragmanında; Cemile, Nuh’u terk edip gitme kararı alıyor. Ali Rıza, bir an evvel Sultan’la evlenmek istiyor. Barış, hayatını Zeynep’in gündemine göre yaşamaktan yoruluyor. Zeynep, şirketlerin başına geçiyor. Gülbin, abisini Zeynep’le tanıştırıyor. O da, onu işe alıyor. Barış, onların Zeynep’e zarar vereceğini anlayıp onu uyarıyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 39. bölüm 1. fragmanı…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 38. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehdi’nin ölüm haberi başta Cemile’yi ve Benal’i yıkar. Zeynep ise, Mehdi’nin kendisini ve kızını korurken gözlerinin önünde ölmesiyle toparlanamaz. Barış, Zeynep’e destek olmak için elinden geleni yapar. Ama Zeynep, onun bunu yapmasına bile izin vermez.

Mehdi’nin cenazesi defnedilir. Cenazeye gelen Gülbin, annesini ve kız kardeşini geriden izler. Nermin, iki ailenin büyüklerini toplar ve gelecek hakkında planlarını açıklar. Şirketlerin başına Zeynep’i geçireceğini, Sakine, Sultan ve Ali Rıza ile birlikte restoran açmaya karar verir.

Barış, Zeynep’in kendisine davranışlarından sonra Emine’yle konuşur ve ona karşı daha sabırlı olması gerektiğini anlar. Barış, Zeynep’in kendisine ters davranıp telefonlarına cevap vermemesiyle şirkette öfkeden elemanlarına bağırır. Savaş, abisini sakinleştirmeye çalışır. Emine, zorla Zeynep’i işe götürür.

Zeynep, Barış’a Emine’nin zoruyla geldiğini ve nede olsa patronu olduğunu söyler. Barış, kendisini patronu olarak görmesine çok sinirlenir ve hemen asistanına Zeynep’e ücretli sınırsız izin raporu hazırlamasını ister. Zeynep’de bunun üzerine vurup kapıyı çıkar. Yolda, dalgınlıktan az kalsın kaza yapacak iken Gülbin’le karşılaşır.

Zeynep ile tesadüfen karşılaşmış gibi yapıp yakınlık kurar. Gülbin, onunla bir çay bahçesinde oturup dertleşir. Nermin, evde bir akşam yemeği düzenler ve yemekten önce yine Zeynep’le Barış tartışır. Sofrada Nermin, şirketlerinin başına Zeynep’i geçireceğini, Barış’ın da şirketin avukatlığını üstlenmesini istediğini açıklar.

 Doğduğun Ev Kaderindir 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülbin İntikam İçin Geri…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler