Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülbin İntikam İçin Geri...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülbin İntikam İçin Geri Dönüyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 38. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mehdi, hayatını kaybediyor. Zeynep, onun ölümüyle içine kapanıyor. Barış’la da arası bozuluyor. Nermin, herkesi toplayıp şirketlerinin başına Zeynep’in geçmesini istediğini açıklıyor. Gülbin, intikam için geri dönüyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Gülbin İntikam İçin Geri Dönüyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 39. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mehdi’nin ölüm haberi başta Cemile’yi ve Benal’i yıkıyor. Zeynep ise, Mehdi’nin kendisini ve kızını korurken gözlerinin önünde ölmesiyle toparlanamıyor. Barış, Zeynep’e destek olmak için elinden geleni yapıyor. Ama Zeynep, onun bunu yapmasına bile izin vermiyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 38. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehdi’nin cenazesi defnediliyor. Cenazeye gelen Gülbin, annesini ve kız kardeşini geriden izliyor. Nermin, iki ailenin büyüklerini topluyor ve gelecek hakkında planlarını açıklıyor. Şirketlerin başına Zeynep’i geçireceğini, Sakine, Sultan ve Ali Rıza ile birlikte restoran açmaya karar veriyor.

Barış, Zeynep’in kendisine davranışlarından sonra Emine’yle konuşuyor ve ona karşı daha sabırlı olması gerektiğini anlıyor. Barış, Zeynep’in kendisine ters davranıp telefonlarına cevap vermemesiyle şirkette öfkeden elemanlarına bağırıyor. Savaş, abisini sakinleştirmeye çalışıyor. Emine, zorla Zeynep’i işe götürüyor.

Zeynep, Barış’a Emine’nin zoruyla geldiğini ve nede olsa patronu olduğunu söylüyor. Barış, kendisini patronu olarak görmesine çok sinirleniyor ve hemen asistanına Zeynep’e ücretli sınırsız izin raporu hazırlamasını istiyor. Zeynep’de bunun üzerine vurup kapıyı çıkıyor. Yolda, dalgınlıktan az kalsın kaza yapacak iken Gülbin’le karşılaşıyor.

Zeynep ile tesadüfen karşılaşmış gibi yapıp yakınlık kuruyor. Gülbin, onunla bir çay bahçesinde oturup dertleşiyor. Nermin, evde bir akşam yemeği düzenliyor ve yemekten önce yine Zeynep’le Barış tartışıyor. Sofrada Nermin, şirketlerinin başına Zeynep’i geçireceğini, Barış’ın da şirketin avukatlığını üstlenmesini istediğini açıklıyor.

Gülbin, annesinin ve kız kardeşinin kendisi olmadan mutlu mesut yaşadığını düşünüp onlardan intikam almak için Nermin’i eski eşiyle aldatan ve şirketini dolandıran avukatla iş birliği yapıyor. Gülbin’in yıllar sonra dönmesiyle, Zeynep ve ailesini kötü günler bekliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Kayıp Kız Kardeşini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler