Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han Mahzende Esat'ı Mı Saklıyor?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han Mahzende Esat’ı Mı Saklıyor?

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi, Masumlar Apartmanı 29. yeni bölümüyle 13 nisan salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Psikiyatri çıkışı İnci, Han’ın tavırları karşısında ona pek inanamaz. Gülben, kendisini tuvalete kilitler. Esra, yatağında bir fare bulur. Neriman, evden kurtulmak için Ege’yle kaçmak ister. Masumlar Apartmanı 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Han, mahzende Esat’ı mı saklıyor?

Salı Dizileri 2020

Han Mahzende Esat’ı Mı Saklıyor?

Masumlar Apartmanı 29. bölüm 1. fragmanında; Han, doktorun defterine kendisi hakkında ne yazdığını merak edip gizlice okuyor. Defterde, ‘sınırda kişilik bozukluğu’ yazdığını görüyor. Esat, ortadan kayboluyor. Gülben, Han’a Esat’ı soruyor. Oda, nefes aldığını söylüyor.

İşte Masumlar Apartmanı 29. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Han, doktordan çıktıktan sonra İnci’yle yemeğe çıkar. İnci, Han’ın hiçbir şeyi umursamaz tavırları karşısında şaşırıp kalır. Eve döndüklerinde, ortalık karışmış bir vaziyette bulurlar. Hikmet, Safiye’yi eski karısının eşyalarını suçlayıp yukarı daireyi talan eder.

Gülben, artık altını ıslatmamak için kendisini banyoya kilitler. Yemek yemek için bile dışarı çıkmaz. Hikmet, eski karısının kazağını bulmak için yukarı daireye çıkıp sidikli çarşafların olduğu aşağı indirir. Odasında onları dağıtıp eski eşinin kazağını arar. İnci eve girdiğinde, her yerden gelen çığlıklarla karşılaşır.

Safiye’nin kapattığı Neriman, kapısını açması için, Gülben, kendisini kapattığı banyodan babasının nasıl olduğunu öğrenmek için, Safiye ise, babasının odasına getirip boşalttığı çöp için bağırır. Han, kardeşlerini sakinleştirmeye çalışır. Safiye, babasının yıkanması gerektiğini söyleyince onu götürüp banyoda yıkar.

Safiye, babasının getirdiği çöpleri temizlerken Naci’nin ona yazdıklarını bulur. Ama, annesinin hayaliyle yine karşılaşır. O, Gülben’in de, Neriman’n da suçlusu onun olduğunu söyler. Gülben, altına yapmamak için kendisini hapis ettiği banyoda hayaller görür. Kendisine gelince dışarı çıkar.

Safiye, Gülben’i zorla da olsa çıkarmayı başarır. Esra, yatağında bir oyuncak fare bulur. İnci, onu Han’ın yaptığını düşünürken aslında Gülben’in yaptığı ortaya çıkar. Bunun onu yaptığını bilen Safiye ve Han, susup kalır.

İnci, nefes almak için dedesinin yanına gider. Dedesi ona, o evden kurtulması için elinden geleni yapar. Ama İnci, mücadele etmek etmek konusunda karar verir. Esra, İnci ile buluşup yatağında fare bulduğunu anlatır. Safiye, yine temizlikle uğraşırken Han, o mahzene gidip elinde birine yemek verir.

Masumlar Apartmanı 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Mahzende Birini Mı Saklıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler