Ana SayfaBurçlarHekimoğlu 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş İpek'e Kur Mu Yapıyor?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş İpek’e Kur Mu Yapıyor?

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, 45. yeni bölümüyle 13 nisan salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Memoli, Ateş’e benzemek istemediği için işinden istifa etmeye karar verir. İpek, Memoli’nin istifasını kabul eder. Ancak, Ateş’ten onun gitmesini engelleyecek bir hamle bekler. Memoli, istifa dilekçesini imzalar. Hekimoğlu 45. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ateş, İpek’e kur mu yapıyor?

Ateş İpek’e Kur Mu Yapıyor?

Hekimoğlu 45. bölüm 2. fragmanında; Ekip yine karar aşaması içine giriyor. Hastanın neyi olduğunu bulmaya çalışırken kendi aralarında tartışıyorlar. Memoli üst üste yaptığı hatalardan dolayı diğerlerinden daha tedirgin davranıyor. Öte yandan İpek ve Ateş arasındaki belirsizlik iyice gün yüzüne çıkıyor. Ateş’in söyledikleri İpek’in kafasını karıştırıyor.

İşte Hekimoğlu 45. bölüm 2. fragmanı…

 

HEKİMOĞLU 44. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastaneye ilik kanseri bir genç gelir. 14 yaşında olan genç hastayı tek kurtaracak kişi ise kardeşinin iliğidir. Kardeşte çıkan enfeksiyon, bu transferi zor duruma düşürür. İpek, Orhan’dan bu durumda hastanın sadece beş günü kaldığını öğrenir. Hemen vakayı, Ateş ve ekibine verir.

Memoli, en son yaşadığı ölüm vakasından sonra kendisini ibadete verir. Onu tekrar işine döndürmek için arkadaşları ellerinden geleni yapar. Memoli, hastanın kardeşinin enfeksiyonu olduğunu öğrenince başka donör arar ve 4 e 6 uyuşan bir donör bulur. Ateş, bu nakle olumlu bakmaz.

Memoli, yine de nakli yapar. İlik gence uyum sağlamaz. Kardeşi ise giderek kötüleşir. Emre, yaptığı araştırmada çocuğun enfeksiyon nedenini bahçeden kaynaklandığını anlar. Memoli, kimseye haber vermeden kardeşinden iliği alıp abisine nakleder. Ateş, bunu duyup İpek’in engel olmaması için onu oyalamak için bir plan yapar.

İpek’in evinde olduğunu Muzo’dan öğrenen Ateş, Orhan’dan akşam eve gelmemesini ister. Oda İpek’i arayıp, Ateş’in akşam özel misafiri olduğunu söyler. İpek, özellikle Ateş’in misafirini görmek için evden gitmez. İkili birlikte mum ışığında yemekler yeyip sohbet eder.

İpek’e hastaneden naklin olumlu geçtiği haberi gelir. O zaman İpek, Ateş’in kendisini oyalamak için oyun oynadığını anlar. Memoli, kendi kararıyla iki kardeşinde hayatını kurtarır. Ama kendisinin giderek Ateş’e benzediğini düşünüp işinden istifa etmek ister.

Hekimoğlu 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Memoli’nin Gitmesine İzin Mi Verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler