Ana SayfaDizilerHekimoğlu 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Memoli'nin Gitmesine İzin Mi Verecek?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Memoli’nin Gitmesine İzin Mi Verecek?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 44. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hastaneye, ilik nakli olması gereken bir hasta geliyor. Hastanın tek şansı olan kardeşin iliği, onun hastalanmasıyla tehlikeye giriyor. Memoli’nin, riskli kararıyla iki kardeşte sağlığına kavuşuyor. Hekimoğlu 45. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş, Memoli’nin gitmesine izin mi verecek?

Salı Dizileri 2020

Ateş Memoli’nin Gitmesine İzin Mi Verecek?

Hekimoğlu 45. bölüm 1. fragmanında; Memoli, Ateş’e benzemek istemek istemediği için işinden istifa etmeye karar veriyor. İpek, Memoli’nin istifasını kabul ediyor. Ancak, Ateş’ten onun gitmesini engelleyecek bir hamle bekliyor. Memoli, istifa dilekçesini imzalıyor. Ateş ise, sadece izleyip suskun kalmayı tercih ediyor.

İşte Hekimoğlu 45. bölüm 1. fragmanı…

HEKİMOĞLU 44. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye ilik kanseri bir genç geliyor. 14 yaşında olan genç hastayı tek kurtaracak kişi ise kardeşinin iliğidir. Kardeşte çıkan enfeksiyon, bu transferi zor duruma düşürüyor. İpek, Orhan’dan bu durumda hastanın sadece beş günü kaldığını öğreniyor. Hemen vakayı, Ateş ve ekibine veriyor.

Memoli, en son yaşadığı ölüm vakasından sonra kendisini ibadete veriyor. Onu tekrar işine döndürmek için arkadaşları ellerinden geleni yapıyor. Memoli, hastanın kardeşinin enfeksiyonu olduğunu öğrenince başka donör arıyor ve 4 e 6 uyuşan bir donör buluyor. Ateş, bu nakle olumlu bakmıyor.

Memoli, yine de nakli yapıyor. İlik gence uyum sağlamıyor. Kardeşi ise giderek kötüleşiyor. Emre, yaptığı araştırmada çocuğun enfeksiyon nedenini bahçeden kaynaklandığını anlıyor. Memoli, kimseye haber vermeden kardeşinden iliği alıp abisine naklediyor. Ateş, bunu duyup İpek’in engel olmaması için onu oyalamak için bir plan yapıyor.

İpek’in evinde olduğunu Muzo’dan öğrenen Ateş, Orhan’dan akşam eve gelmemesini istiyor. Oda İpek’i arayıp, Ateş’in akşam özel misafiri olduğunu söylüyor. İpek, özellikle Ateş’in misafirini görmek için evden gitmiyor. İkili birlikte mum ışığında yemekler yeyip sohbet ediyor.

İpek’e hastaneden naklin olumlu geçtiği haberi geliyor. O zaman İpek, Ateş’in kendisini oyalamak için oyun oynadığını anlıyor. Memoli, kendi kararıyla iki kardeşinde hayatını kurtarıyor. Ama kendisinin giderek Ateş’e benzediğini düşünüp işinden istifa etmek isityor.

Hekimoğlu 44. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Sonunda İpek’e Aşkını İtiraf Edecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler