Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kazan Dairesindeki Naci Mi Esat...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kazan Dairesindeki Naci Mi Esat Mı?

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi, Masumlar Apartmanı 29. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, Neriman’la Ege’nin kaçtığını zannedip ortalığı birbirine katıyor. Han, kazan dairesinde sakladığı kişiye kitap ve yemek götürüyor. Esra, kazan dairesinden gelen sesi duyun ulaşamadığı Esat’ın oraya kapatıldığını düşünüp kapıyı açmaya çalışırken kafasından yaralanıp yere düşüyor. Kazan dairesindeki Naci mi Esat mı?

Salı Dizileri 2020

Kazan Dairesindeki Naci Mi Esat Mı?

Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ege, evi terk etmek üzere olan Neriman’ı gitmemesi için ikna etmeye çalışırken Safiye geliyor. Ortalığı ayağa kaldırıp Ege’yi, Neriman’ı kaçırmakla suçlayıp ona ve ailesine hakaretler yağdırıyor. Memduh, Ege’den Safiye’nin İnci’ye tokat attığını öğreniyor.

MASUMLAR APARTMANI 29. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hemen, İnci’yle Ege’yi eve götürmeye çalışıyor. İnci, dedesiyle gitmek istemiyor. Han, gelip olayı anlamaya çalışıyor. Neriman, kendisinin evden kaçtığını Ege’nin kendisine engel olmaya çalıştığını söylüyor. Safiye ile Han, Neriman’ın kolundaki yarayı görünce sakinleşiyor.

Safiye, Han’dan hemen Neriman’ı okuldan almasını istiyor. Neriman, içine kapanıyor ve Ege’nin telefonlarını açmıyor. Ablaları gibi, insanlardan nefret etmeye başlıyor. Han, Neriman’ı doktora götürüyor. Kendisi de doktora gitmeye devam ediyor. Doktor, Han’ın konuşmalarından onda, kişilik bozukluğu olduğunu anlıyor.

Han, İnci’nin patronunun yanına gidip onu ölümle tehdit ediyor ve karısını geri işe almasını istiyor. Esra ile İnci’nin yanına gelen patronu mecbur kalıp onlardan özür dileyip, işlerine geri dönmelerini istiyor. Ama İnci ile Esra, radyoya geri dönmek istemiyor.

Esat, ortadan kayboluyor. Esra, İnci’ye Esat’a ulaşamadığını söylüyor. O da, arıyor ve ulaşamıyor. Esra, Esat’ın evine gidiyor. Ama onu orada da bulamıyor. Naci’nin de, klarnetini otelde bırakıp ortadan kaybolduğu ortaya çıkıyor. Han, kazan dairesinde zincirle bağladığı kişiye yemek ve kitap götürüyor.

Esra, gece kazan dairesinden gelen sesin ne olduğunu anlamak için Bayram’ın kapısını çalıyor. Onu uyandıramayınca, kazan dairesinde zincir sesleri duyuyor. Hemen aklına Esat’ın orada kapatılmış olacağı aklına geliyor. Kapıyı açmaya çalışırken biri Esra’nın kafasına vurup onu bayıltıyor.

Masumlar Apartmanı 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han Mahzende Esat’ı Mı Saklıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler