Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vahit Çocukluğunu Anlatmak İstemiyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vahit Çocukluğunu Anlatmak İstemiyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 33. yeni bölümüyle 16 nisan cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Nihal, çocukluğunda yaşadıklarını anlatır. Sefer, doktor hanımla konuşup ona babasını getirmek isteğini söyler. Sadi, Cemre’nin nasıl öldüğünü göz yaşları içinde anlatır. Vahit’i, hayata küstüren sebep ne? Kırmızı Oda 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Vahit, çocukluğunu anlatmak istemiyor.

Cuma Dizileri 2020

Vahit Çocukluğunu Anlatmak İstemiyor!

Kırmızı Oda 33. bölüm 1. fragmanında; Vahit, hayatının son günlerinde çocukluğunda yaşadığı acı şeyleri doktor hanıma anlatmak istemiyor. Sefer, sevdiği tek kadını anlatıyor. Sadi, Cemre öldükten sonra Miço’yla yalnız kaldıklarını, çocukların hiç ölmeyeceğini düşündüğünü söyleyip göz yaşlarına boğuluyor.

İşte Kırmızı Oda 33. bölüm 1. fragmanı….

 

KIRMIZI ODA 32. BÖLÜM ÖZETİ! 

Bir hafta boyunca Sefer, Nihal’la çok daha yakından ilgilenip hep yanında olur. Sefer, Nihal’i bitkin bir şekilde kliniğe getirir. Nihal, doktor hanıma daha kötü olduğunu söyler. Doktor hanım, ona sorduğu sorularla rahatlamasına yardımcı olur.

Nhal, güzellik yarışmasını nasıl kazandığını, kazandıktan sonra hayatının birden değiştiğini ve bir çok teklif aldığını anlatır. Ama Nihal’in annesi, o tekliflerin hiç birini kabul etmez. Kızına zengin bir koca bulmayı düşünür. Nihal’in menajeri, daha Sefer’in arkadaşıdır. Onunla konuşurken Nihal’in güzelliğinden bahseder.

Sefer, Nihal hakkında bir araştırma yaptıktan sonra onunla tanışmak ister. İkili böylelikle tanışıp evlenirler. Sefer, doktor hanımdan kendisini otel odasına kapatan babası için yardım ister. O da, özel bir randevu hazırlayıp Vahit beyi akşam üzeri kabul eder. Sadi, kliniğe çok dalgın bir şekilde gelir.

Üç kafadar kaçarken yakalanıp, Abdullah’tan çok kötü dayak yerler. Abdullah onları hücreye kapatır. Cemre, orada çok üşütür ve sürekli öksürmeye başlar. Üç kafadar, tekrar kaçmak için bir plan daha yapar ve bu sefer Abdullah’ın elinden kurtulurlar. İstanbul’un bir ucuna gidip köprü altlarında yaşamaya başlarlar.

Cemre’nin durumu çok kötüleşir ve doktora gitmemek için ısrar eder. Sadi ile Miço, sabah kalktıklarında Cemre’yi ölü olarak bulur. Cemre’nin ölümünü anlatmak Sadi’yi zorlar ve yine çok fenalaşır. Sefer, günlerce odasından çıkmayan yemek bile yemeyen babasını doktor hanımın yanına getirir.

Vahit, doktor hanımla konuşmak istemez. Ondan boşa yorulmamasını, kendisinin çok kötü bir insan olduğunu ve yaşamak istemediğini söyler. Doktor hanım Vahit’in, depresyonda olduğunu anlayıp ondan verdiği ilaçları içip haftaya yanına gelmesini ister. Oda, kabul eder.

Kırmızı Oda 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Vahit’i Hayata Küstüren Sebep Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler