Ana SayfaDizilerAlev Alev 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İskender İle Çiçek Göz Altına...

İlgili Postlar

Alev Alev 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İskender İle Çiçek Göz Altına Alınıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Alev Alev, 23. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İskender, Çiçek’e duygularını açmaya çalışır. Çelebi, Rüya’yla görüşüp, ona babasının katilini bulması için ona yardım edeceğini söyler. Tomris’in evine, polisler geliyor ve bir erkek cesedi bulunduğunu söyler. Alev Alev 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İskender ile Çicek, göz altına alınıyor.

Perşembe Dizileri 2020

İskender İle Çiçek Göz Altına Alınıyor!

Alev Alev 23. bölüm 2. fragmanında; Ömer, Cemre’ye evlenme teklif ediyor. Cesedin Bülent’e ait olduğunu öğrenen polisler, İskender’i göz altına alıyor. Daha sonra Çiçek de, göz altına alınıyor. Çiçek’le İskender’i, Rüya mı ihbar etti?

İşte Alev Alev 23. bölüm 2. fragmanı….

ALEV ALEV 22. BÖLÜM ÖZETİ!

İskender, Bülent tam Çiçek’i öldürecekken yetişir ve onu etkisiz hale getirir. Ama Bülent, başına aldığı darbeyle kanlar içinde yere yığılır. Çiçek, ne yapacağını bilemez halde panik olur. Atlas, babasının depodan çıkmadığını görür.

Rüya ile Ömer’in arası düzelmez. İkili birbirlerini sevdiği halde, ilk adımı karşısından bekler. Çelebi, tarihi eser kaçakçılığından göz altına alınır. Ancak, serbest kalması Dursun Yaman’ın ifadesine kalır. Bu arada Çelebi, Ozan’ı öldürmek için amcasıyla bir plan yapar.

Ozan, kredi çekip evini amcasından evlerini geri almak için yanına gider. Oda, Ozan’ın iş yerini basıp kendisini korumak için onu öldürecek şekilde plan yapar. Amcası silahını çeker. Ancak Ozan’ın, anlattıklarından sonra onu öldürmekten vazgeçer.

Ozan, evini amcasından geri alır. Annesine sürpriz yapar. Tomris, serbest bırakılır. Atlas, ilk defa anneannesiyle konuşur. Bülent’in ortalarda olmaması Tomris’i çok şaşırtır. Velayet davası öncesi onun nerede olduğunu araştırır. Çiçek, kimseye onun öldüğünü söyleyemez.

O İskender’le Çiçek’in aralarında sır olarak kalır. Tomris, serbest kalmasının şerefine yemek düzenler. Yemekte Ömer, Rüya’yı patronundan kıskanır. Atlas, Çiçek’in yatağında yatan Rüya’yı o sanıp babasının depodan çıkmadığını söyler. Rüya, depoya gidip Bülent’in kanlı kolyesini bulur.

O kolyenin Bülent’e ait olduğunu Atlas’tan öğrenir. Cemre, Esin Ece’yi alıp mahkemede konuşturmak için İsviçre’ye gider. Mahkeme başladığında onunla içeri girer. Esin Ece, kendisini bu hale getirenin Çelebi, olduğunu söyler. Dursun Yaman da, tarihi eser kaçakçılığını Çelebi’yle yaptığını itiraf eder.

Hakim, Güneş’in velayetini Cemre’ye verir. Çelebi, tutuklu yargılanmak üzere hapishaneye nakil edilirken Cemre, Ozan, Ömer ve Esin ona son selamlarını verir.

 Alev Alev 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çiçek Bülent’in Cesedinin Bulunduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler