Ana SayfaDizilerMasumiyet 8. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İlker Ela'nın Aklını Karıştırmayı Başarıyor!

İlgili Postlar

Masumiyet 8. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İlker Ela’nın Aklını Karıştırmayı Başarıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumiyet, 8. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İrem, Ela’yla konuşmaya gider. Ela, İlker’in onu sevdiğini söyler. Hale’nin planı tutar ve Bahar’ı manşetlere taşır. Her yerde Bahar’ın, ahlaksız biri olduğu haberi yazar. Timur ise paralarına kavuşur. İsmail Hale’ye, o gece neler olduğunu gördüğünü söyler. Masumiyet 8. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. İlker, Ela’nın aklını karıştırmayı başarıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

İlker Ela’nın Aklını Karıştırmayı Başarıyor!

Masumiyet 8. bölüm 3. fragmanında; Bahar, mahkemede Harun’dan para almakla suçlanıyor. Ela, İlker’le yatta buluşuyor. İlker, Ela’nın aklını yine karıştırıyor. Ona, onsuz olamayacağını söylüyor.

İşte Masumiyet 8. bölüm 3. fragmanı….

MASUMİYET 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Ela, annesine bir mektup bırakıp gider. Bahar, kızının mektubundan onun anneannesinin yazlığına gittiğini anlar. Ela’yı takip eden İlker, onunla konuşana kadar kapıdan ayrılmaz. İlker, Ela’yı çok sevdiğini ve onu bırakmak istemediği için Ela’ya yalvarır. İrem, Hale’in babasına karşı doldurmasıyla evi terk edip otele yerleşir.

Gece, fazla içkiyi kaçırınca Hale’nin yanına gider. Bahar, kızını yazlıkta bulup Umut’la yanına gider. İlker, Ela’yı öpeceği sırada onlar gelir. Ela, İlker’i banyoya saklar. Annesinin, alış veriş için ve temizlik için ısrar etmesiyle onunla birlikte eve dönmeyi kabul eder.

Umut, şömineyi kapatmak için içeride kaldığı sırada banyoda İlker’i bulur. Kimseye, bir şey söylemez. Ancak, ertesi gün onun karşısına çıkıp Ela’yı rahat bırakmasını ister. Harun, kızını almak için gittiğinde yine hüsranla karşılaşır. Hale, oğlunu tehdit edip tekrardan İrem’le evlenmesini ister.

Avukat, boşanmanın iptal davasını açar ve İrem, sosyal medya hesabından aşklarının bitmeyeceğini ilan eder. Banu, Timur’un aklını çelip Bahar’ın telefonuna bir uygulama yüklemesini ister. Onun kiminle konuştuğunu dinler. Timur, Banu ne derse yapar. Bahar, kızının İlker’le görüştüğünü öğrenip Harun’u arar.

Harun, Bahar’la görüşmek için randevulaşır. Bunu öğrenen Timur, karısının onunla görüşmeye gittiğini bildiğini, bildiği üzere Hale’nin milyonluk teklifini kabul ettiklerini, ancak karısının çıkar yol bulamadığı için ondan para istediğini söyler. Harun, aslında Bahar’ın para isteyeceğini tahmin etmez.

Ancak, yinede onunla buluşmaya para götürüp onu sunar. Harun’un, Bahar’a para dolusu çantayı sunmasını Hale, görüntüler. İrem, bir kez daha bu sahneyle babasından uzaklaşır.

 Masumiyet 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İsmail Her Şeyi Gördüğünü Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler