Ana SayfaDizilerHekimoğlu 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Hastaya Yeni Bir Yöntem Deniyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Hastaya Yeni Bir Yöntem Deniyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 46. yeni bölümüyle 20 nisan salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, Memoli’nin 3 yıldır emek verdiğini bildiği için onun Ateş’ten, referans mektubu istemesini tavsiye eder. Memoli, iş görüşmesi ayarladığı hastaneden son anda görüşmesinin biri tarafından iptal edildiğini öğrenir. Hekimoğlu 46. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ateş, genç hastaya yeni bir yöntem deniyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Hastaya Yeni Bir Yöntem Deniyor!

Hekimoğlu 46. bölüm 2. fragmanında; Hastaneye, dayanılmaz baş ağrısı olan genç bir hasta getiriliyor. Ateş İpek’e, genç hastayı iyileştirebilmek için yeni bir yöntem öneriyor. Onun cevabını dahi dinlemeden tedaviye başlıyor. Genç hastanın karaciğerleri iflas etme noktasına geliyor. Ateş’in ekibi, tutuşmaya başlıyor.

İşte Hekimoğlu 46. bölüm 2. fragmanı…

HEKİMOĞLU 45. BÖLÜM ÖZETİ!

Üniversite öğrencisi Merve, aynı zamanda karete sporuyla ilgilenir. Spor yaparken ağzından kan gelen Merve, hastaneye kaldırılır. Ateş ve ekibi, kızın ağzından gelen kanın nereden geldiğini bulmaya çalışır. Kızın durumu gittikçe kötüleşir. Emar sırasında Merve’nin kafası patlar.

İpek, Memoli’nin kararının kesin olduğunu görünce istifa mektubunu hazırlayıp ona verir. Memoli, istifasını imzalar. Ateş, bu durum karşısında tepkisiz kalır. Emre, bir haftalığına sempozyuma Ankara’ya gider. Merve’nin tüm tetkikleri yapılıyor ve kanamanın neden kaynaklandığı anlaşılmaz.

Genç kızın böbrekleri iflas eder. Memoli, Merve’nin öleceğini onun ailesine Ateş’in söylemesini ister. Bu arada Orhan, Ateş’in içeceklerine anti deprazan ilacı koyar. Ateş, Orhan’ın anti deprazana başladığını araştırırken, onun kendisine gizlice ilaç verdiğini anlar.

Ateş, ailenin tek kızı olan Merve’nin ailesinin yanına gidip onlara kızlarının bir kaç gün içinde öleceğini söyler. Aile, Ateş’i odadan kovarken Merve, öleceğini öğrendiği halde bir tepki vermez. Ateş, Orhan’ın yanına gidip onun kendisine yaptığının hesabını sorarken, kızın tepkisizliği aklına geliyor ve onun intihar ettiği sonucuna varır.

Hemen, Merve’yle yalnız görüşmek ister. Ona, intihar etmek için çamaşır suyu içtiğini, boğazında tahriş yapmaması için çamaşır suyunu kapsüllerin içine koyarak aldığını anladığını söyler. Merve’den, bunu bir daha yapmaması için söz alan Ateş, genç kızı ameliyata alır. Aile ise, kızlarının ölmeyeceğini öğrenince çok mutlu olur.

 Hekimoğlu 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Memoli’nin İş Görüşmesini Kim Sabote Etti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler