Ana SayfaDizilerYasak Elma 107. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kaya Ender'le Barışmak İçin Mi...

İlgili Postlar

Yasak Elma 107. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kaya Ender’le Barışmak İçin Mi Dönüyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 106. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ender, Şahika’yla işbirliği yapmış gibi görünüp Hasan Ali ile beraber bir plan kuruyor. Boşanma davasında Şahika, Ender’in ifadesiyle Hasan Ali’den hiçbir şey alamıyor. Ender, Hasan Ali’yle evlenip şirketin başına geçme hayalleri kurarken Kaya’yı karşısında buluyor. Kaya, Ender’le barışmak için mi dönüyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Kaya Ender’le Barışmak İçin Mi Dönüyor?

Yasak Elma 107. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Şahika, Hasan Ali’nin Ender’le evleneceğini duyunca şok oluyor. Hemen, ondan önce Ender’le görüşmek istiyor. Aynı şekilde Hasan Ali’de, henüz bu durumdan haberi olmayan Ender’e durumu anlatmak için onu bekliyor.

YASAK ELMA 106. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ender, durumu öğrendikten sonra ne Hasan Ali’yi bozuyor. Nede, Şahika’yı. Ender Şahika’ya, onunla sevgili ve evlenecekmiş gibi yapacağını ve beraber samimi fotoğraflar çektirip onun mahkemede büyük tazminat almasına yardımcı olacağını söylüyor. Tabi, bu tazminattan kendisinin payına düşeni de istiyor.

Şahika, Ender’in bu teklifini kabul edip hayatına devan ediyor. Yıldız, annesinin isteği üzerine ona takılarını takmasına izin veriyor. Oda, gidip Feride’nin annesinden kalma kolyesini takıyor ve gittiği restoranda düşürüyor.

Yıldız, durumu Feride hanıma anlatmak yerine yalanlar uydurmayı tercih ediyor. Kolye bulunuyor ve kuyumcu Feride’yi arıyor. Feride, onların ne yapacağını izlemek için Yıldız’a hediye ettiği kolyenin kuyumcunun eline geçtiğini söylüyor. Yıldız ise, o kolyenin kasada olduğunu söylüyor.

Kolyeyi kurtarayım derken Yıldız, büyük bir borcun içine giriyor. Hasan Ali, Ender’in isteği üzere birlikte yemeğe çıkıyor. Ender, kendisiyle Hasan Ali’yi samimi bir şekilde görüntülerini çektiriyor. Şahika, boşanma davası için görüntüleri de aldıktan sonra, avukatıyla Hasan Ali’nin tüm mal varlığının yarısını almayı ümit ediyor.

Mahkeme günü geldiğinde Ender, Hasan Ali ile ilişkisi olmadığına dair ifade veriyor. Hasan Ali, büyük bir zafer kazanıyor. Ender’e, söz verdiği gibi ne isterse vereceğini tekrar ediyor. O ise, Hasan Ali’yle evlenip tüm şirketin başına geçmek istediğini Caner’le konuşurken içeriye, Kaya giriyor.

Yasak Elma 106. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ender Şahika’yı Kızdırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler