Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 49. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mavi Bebeğini Aldırmaktan Vazgeçiyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 49. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mavi Bebeğini Aldırmaktan Vazgeçiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 48. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mavi, hamile olduğunu öğrendikten sonra ne yapacağını bilemiyor. İçine kapanıp onu da, koruyamayacağını düşünmeye başlıyor. Güven ile Sedat’ın, Mavi’ye oynadığını oyunu Sancar bozuyor. Mavi, bebeğini aldırmaktan vazgeçiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mavi Bebeğini Aldırmaktan Vazgeçiyor!

Sefirin Kızı, 49. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mavi, hamile olduğunu öğrendikten sonra ne yapacağını bilemiyor. Sancar’a, bu durumu söyleyemiyor. Elvan, hamilelik testini yapıyor ve hamile olmadığı için hem seviniyor. Hem de üzülüyor. Halise, Güven ve Sedat’la işbirliği yapmayı kabul ediyor.

SEFİRİN KIZI 48. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zehra ile Kavruk, düğünden sonra bir otele yerleşip balayı yapıyor. Bunu Sancar’ın düzenlediğini öğrenen Zehra, çok mutlu oluyor. Ancak, annesinin düğününe gelmediği için üzülüyor. Güven ile Sedat, Mavi’yi Sancar’dan ayırmak için planlar düşünüyor. Mavi’nin kayıp babası olduğunu bildikleri için, onun üzerinden yürümek istiyorlar.

Hemen bir oyuncu bulup, Mavi’nin babasıymış gibi göstermek istiyorlar. Sancar, Mavi’nin babasının ölmüş olduğunu öğreniyor. Güven ile Sedat’ın, ne yapmaya çalıştıklarını bekliyor. Onlar bir oyuncudan Mavi’ye mesaj göndertiyor. Sancar, o mesajı okuyor ve ertesi gün buluşmak için randevulaşıyor.

Kahraman ile Ceylan, bir kazada ölüyor. O kazada çocukları sağ kalıyor. Yahya, Kahraman’ın kız kardeşinin Elvan olduğunu öğreniyor. Elvan, Bora tarafından büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı anda Yahya, onun yanına geliyor ve Ceylan’la Kahraman’ın kazada öldüğünü, aslında Kahraman’ın kız kardeşi olduğunu, o çocuğunun ondan başka akrabası olmadığını söylüyor.

Yahya Elvan’a, eğer isterse o çocuğun babası olabileceğini söylüyor. Elvan’ın, bu konuda kararı ne olacak? Mavi, hamile olduğunu öğrendikten sonra ne yapacağını bilemiyor. Sanki, yine onu kaybedecekmiş gibi düşünüp strese giriyor. Doktora girip onu aldırmak istediğini söylüyor. Sancar, Güven ile Sedat’in sahte baba bulduklarını ispatladıktan sonra Mavi’yi arıyor.

Mavi’yi, sedyede görünce bebeğini aldırdığını düşünüyor. Ama doktor, bebeğin kalp atışlarını dinletince Sancar, bebeğini aldırmadığı için Mavi’ye minnettar oluyor. Bir evladı daha olacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sefirin Kızı 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mavi Hamileliğini Sonlandırmak Mı İstiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler