Ana SayfaDizilerMaraşlı 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Maraşlı İlhan'ı Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Maraşlı 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Maraşlı İlhan’ı Kurtarabilecek Mi?

Atv’nin gözde dizilerinden Maraşlı, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mahur, Maraşlı’nın evinde eski eşini görünce çok bozuluyor. Maraşlı, Mahur’un gönlünü almak için peşinden gidiyor. Behram, İlhan’ı aldırıyor. İlhan, Maraşlı’ya haber veriyor. Maraşlı, İlhan’ı kurtarınca Behram bu sefer Mahur’u hedef alıyor. Mahur’u, kurtarmak için İlhan Behram’a, teslim oluyor. Maraşlı, İlhan’ı kurtarabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Maraşlı İlhan’ı Kurtarabilecek Mi?

Maraşlı 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mahur, Maraşlı’nın döndüğünü abisinden duyar duymaz onun evine gidiyor. Kapıyı ise, Hilal açıyor. Mahur, Hilal’in Maraşlı’nın eski karısını öğrendikten sonra dönüp gidiyor. Hilal Maraşlı’ya, Mahur’la bir daha kızını görüştürmesini istemediğini söylüyor ve Zeliş’i alıp gidiyor.

MARAŞLI 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Maraşlı, kızıyla vedalaştıktan sonra Mahur’un yanına gidiyor. Mahur, Maraşlı’ya sarılıp birlikte tehlikelerin olmadığı bir yere gitmeyi teklif ediyor. O ise, bunu yapamayacağını, halletmesi gereken işler olduğunu söylüyor. Behram, İlhan’ın kendilerini polise ihbar ettiğini Savaş’tan öğreniyor.

Hemen İlhan’ı arayıp yanına gelmesini istediğini söylüyor. Oda, geleceğini söylüyor. Adamlarının kapıda olduğunu duyunca, Behram’ın kendisine bir şey yapacağını anlayan İlhan, hemen Maraşlı’yı arıyor. İlhan, Behram’ın adamlarının elinden ilk fırsatta kaçıp Maraşlı’yla buluşup oradan uzaklaşıyor.

Maraşlı, Berham’ın adamlarını alt ediyor. İlhan, eve gidip babasına her şeyi anlatmak zorunda kalıyor. Birde üzerine Behram, İlhan’ı arayıp eğer gelmezse kız kardeşini öldürmekle tehdit ediyor. Maraşlı, durumu öğrenip Mahur’un sergisine gidiyor. Behram, Maraşlı’yı da arıyor.

Ona, bir saat içinde İlhan yanına gelmezse o sergiye yerleştirdiği bombayı patlatacağını söylüyor. Maraşlı, tüm davetlileri mutfağa zorla sokup, hemen arkadaşını arayıp uzun namluluyla bekleyen kişiyi bulmasını istiyor. Onları geriden izleyen kişi, kapıdan çıkmak isteyen bir kişiyi yaralıyor.

Maraşlı, içeride bomba ararken arkadaşından, canlı bomba olduğunu öğreniyor. Polislerin gelmesiyle canlı bomba, ortaya çıkıyor. Maraşlı, onu hemen öldürüyor. Aziz, Maraşlı’yı arayıp İlhan’ın, Behram’a teslim olmaya gittiğini söylüyor.

Maraşlı, polislerin elinden kurtulup İlhan’ı kurtarmak için Mahur’u rehin alarak oradan ayrılıyor. İlhan, Behram’ın yanına gittiğinde Maraşlı’nın kız kardeşini kurtardığını boş yere ona teslim olduğunu öğreniyor. Behram, İlhan’ın başına silahı dayıyor.

 Maraşlı 13. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mahur Maraşlı’yı Affedecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler