Ana SayfaÜnlülerMaraşlı 13. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mahur Maraşlı'yı Affedecek Mi?

İlgili Postlar

Maraşlı 13. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mahur Maraşlı’yı Affedecek Mi?

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Maraşlı, 13. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mahur, fotoğraf sergisi açar. Sergiye, Maraşlı’nın fotoğrafını da koyar. Behram, İlhan’ı arayıp eğer gelmezse Mahur’un sergisine baskın düzenleyeceğini söyler. İlhan, kafasına kurşunu dayayıp kendisini öldürmek ister. Maraşlı, 13. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Mahir, Maraşlı’yı affedecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Mahur Maraşlı’yı Affedecek Mi?

Maraşlı 13. bölüm 3. fragmanında; Mahur, Maraşlı’nın eski karısını evinde görüyor ve onu çok kıskanıyor. Maraşlı’ya, karısının çok güzel olduğunu söylüyor. Oda, Mahur’a eski karısı olduğunu hatırlatıyor. Her şeyi onun için yaptığını söyleyen Marışlı’ya, Mahur inanmıyor ve kendisi için bir çiçek vermesi yeterli olacağını söyleyip gidiyor.

İşte Maraşlı 13. bölüm 3. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1380942291167293442

MARAŞLI 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Maraşlı, kendisine kurulan pusudan sağ kurtulup Sadi’yi yakalar. Savaş, tüm malların yerini bilen Sadi’nin ölmesini istemez. Ancak Maraşlı, onu öldürür. Hemen Savaş, oradan kaçıp Maraşlı’nın elinden kurtulur. Necati, kardeşiyle buluşmak için yeni bir mekan ayarlar. İkili orada buluşur.

Hilal, görevini bıraktığı için Maraşlı’yı aldırıp bir hücreye kapattırır. Maraşlı, günlerce bir hücrede işkenceye maruz kalır. En sonunda pes eder. Eski eşi olan Hilal, Maraşlı’nın bu davranışından dolayı operasyona baştan başlamak zorunda kaldıklarını söyler. Ayrıca, kızının can güvenliğini sağlayamadığı için Maraşlı’yı kızını ona vermemekle tehdit eder.

Maraşlı, mecbur kalıp görevine geri döner. Tezel ailesinin içindeki haini bulmak için işe koyulur. Mahur ise, hastaneden çıkar. Maraşlı’nın gittiğini öğrenip üzülür. İlhan, tam kaçmak üzereyken polisler onu Okan’ın cesedini teşhis etmesi için morga götürür. Savaş, elindeki görüntülerle İlhan’ı tehdit edip uyuşturucu sevkıyatı yapmaya zorlar.

İlhan, sevkıyattan önce bir çanta dolusu para alır. Maraşlı’yla buluşup ona durumu anlatır. Ona, malların yerini söyler. Maraşlı, Savaş’ı zor durumda bırakmak için malların bir kısmını alıp yok eder. Suç, Savaş’ın üzerine kalır. Maraşlı, düzenlediği baskında Savaş’la Necati’nin saklandığı yeri bulur.

Onun gelmesiyle Necati ile Savaş kaçar. Ama Necati, elindeki içki kutusunu yere düşürür. Maraşlı, Hilal’in yanına gidip evdeki hainin Necati olabileceğini söyler. Hilal, kızını Maraşlı’nın evine getirir. Mahur, Maraşlı’nın abisiyle konuştuğunu duyup hemen onun evine gider. Ama kapıyı Hilal açar.

Maraşlı 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Behram Mahur’un Sergisine Baskın Düzenliyor!

Son Haberler