Ana SayfaDizilerYasak Elma 106. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ender Şahika'yı Kızdırıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 106. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ender Şahika’yı Kızdırıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 106. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şahika’nın, boşanma davasında Hasan Ali’nin kendisini aldattığını ispatlamak için gizli bir tanığı olduğu ortaya çıkar. Ender, Hasan Ali’yle evlenip şirketin başına geçmeyi planlar. Kaya’yı karşısında gören Ender, şok olur. Yasak Elma 106. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ender, Şahika’yı kızdırıyor!

Pazartesi Dizileri 2020

Ender Şahika’yı Kızdırıyor!

Yasak Elma 106. bölüm 2. fragmanında; Şahika, çok emin bir şekilde Hasan Ali’yle olan boşanma davasına şahit olarak Ender’i veriyor. Ender ise, mahkemede Şahika’nın aleyhinde şahitlik ediyor.

İşte Yasak Elma 106. bölüm 2. fragmanı…

YASAK ELMA 105. BÖLÜM ÖZETİ!

Şahika, Hasan Ali’yi baygın bir vaziyette bırakıp gider. Sadai, hemen oraya gelip Hasan Ali’nin öldüğünü söyler. Bir ambulans gelip ceset torbasıyla Hasan Ali’yi götürür. Şahika, Hasan Ali’nin ölüm haberini Çağatay’a nasıl anlatacağını düşünürken onu karşısında görür.

Hasan Ali, Ender’in uyarmasıyla eve kameralar yerleştirmiştir ve Şahika’nın yemeğine zehir koyduğundan, zafer çığlıkları atmasına kadar her şeyi kayıt altına almıştır. Şahika, görüntüleri izledikten sonra Hasan Ali’nin hazırladığı boşanma protokolünü imzalamak zorunda kalır.

Valizini toplayan Şahika, Ender’in evinde kalmaya başlar. Ender ile Caner, Şahika’nın kendilerini zehirlemesinden korkup tedbiri elden bırakmaz. Şahika, Hasan Ali’yi kıskandırmak için her gece dışarıda eğlenmeye gider. Bunu öğrenen Hasan Ali, ona halen karısı olduğunu hatırlatıp davranışlarına dikkat etmesini ister.

Ender, Şahika’nın Hasan Ali’yi kıskandırmaya çalıştığını anlar. Hasan Ali’nin onun tuzağına düşmemesi için hemen harekete geçir. Çağatay, Koreliler’le olan satış anlaşmasını bozanın peşine düşer. O kişinin babası olduğunu öğrenir. Babasının karşısına çıkıp yüzünü bir daha göremeyeceğini söyleyip şirketi terk eder.

Hasan Ali’nin yardımına Ender koşar. Onu kalp krizi geçirmiş gibi yapıp hastaneye götürür. Çağatay, babasının durumunun kötü olduğunu öğrenip yanına gider ve onu affettiğini söyler. Hasan Ali, Şahika’yı yanına çağırıp bir an evvel evlenmesi gerektiğini söyler. Şahika, zaten evli olduklarını söyler. Hasan Ali ise, kendisinin Ender’le evliliğinden bahsettiğini söyler.

 Yasak Elma 106. Bölüm Fragmanı Yayında! Kaya’nın Dönmesiyle Ender’in Planı Bozuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler