Ana SayfaDizilerYasak Elma 106. Bölüm Fragmanı Yayında! Kaya'nın Dönmesiyle Ender'in Planı Bozuluyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 106. Bölüm Fragmanı Yayında! Kaya’nın Dönmesiyle Ender’in Planı Bozuluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 106. yeni bölümüyle 12 nisan pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Şahika, Hasan Ali’nin oyununa geliyor ve boşanma protokolünü imzalamak zorunda kalıyor. Hasan Ali, Şahika’ya Ender’le evleneceğini açıklıyor. Yasak Elma 106. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kaya’nın dönmesiyle Ender’in planı bozuluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Kaya’nın Dönmesiyle Ender’in Planı Bozuluyor!

Yasak Elma 106. bölüm 1. fragmanında; Şahika’nın, boşanma davasında Hasan Ali’nin kendisini aldattığını ispatlamak için gizli bir tanığı olduğu ortaya çıkıyor. Ender, Hasan Ali’yle evlenip şirketin başına geçmeyi planlıyor. Kaya’yı karşısında gören Ender, şok oluyor. Kaya’nın dönmesiyle Ender’in planı, alt üst oluyor.

İşte Yasak Elma 106. bölüm 1. fragmanı.

YASAK ELMA 105. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şahika, Hasan Ali’yi baygın bir vaziyette bırakıp gidiyor. Sadai, hemen oraya gelip Hasan Ali’nin öldüğünü söylüyor. Bir ambulans gelip ceset torbasıyla Hasan Ali’yi götürüyor. Şahika, Hasan Ali’nin ölüm haberini Çağatay’a nasıl anlatacağını düşünürken onu karşısında görüyor.

Hasan Ali, Ender’in uyarmasıyla eve kameralar yerleştirmiştir ve Şahika’nın yemeğine zehir koyduğundan, zafer çığlıkları atmasına kadar her şeyi kayıt altına almıştır. Şahika, görüntüleri izledikten sonra Hasan Ali’nin hazırladığı boşanma protokolünü imzalamak zorunda kalıyor.

Valizini toplayan Şahika, Ender’in evinde kalmaya başlıyor. Ender ile Caner, Şahika’nın kendilerini zehirlemesinden korkup tedbiri elden bırakmıyor. Şahika, Hasan Ali’yi kıskandırmak için her gece dışarıda eğlenmeye gidiyor. Bunu öğrenen Hasan Ali, ona halen karısı olduğunu hatırlatıp davranışlarına dikkat etmesini istiyor.

Ender, Şahika’nın Hasan Ali’yi kıskandırmaya çalıştığını anlıyor. Hasan Ali’nin onun tuzağına düşmemesi için hemen harekete geçiyor. Çağatay, Koreliler’le olan satış anlaşmasını bozanın peşine düşüyor. O kişinin babası olduğunu öğreniyor. Babasının karşısına çıkıp yüzünü bir daha göremeyeceğini söyleyip şirketi terk ediyor.

Hasan Ali’nin yardımına Ender koşuyor. Onu kalp krizi geçirmiş gibi yapıp hastaneye götürüyor. Çağatay, babasının durumunun kötü olduğunu öğrenip yanına gidiyor ve onu affettiğini söylüyor. Hasan Ali, Şahika’yı yanına çağırıp bir an evvel evlenmesi gerektiğini söylüyor. Şahika, zaten evli olduklarını söylüyor. Hasan Ali ise, kendisinin Ender’le evliliğinden bahsettiğini söylüyor.

Yasak Elma 105. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender Şahika’ya Ters Köşe Mi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler