Ana SayfaDizilerSadakatsiz 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin'i Kaçıran Kim?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin’i Kaçıran Kim?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bulunan kadın cesedi, Derin’e ait çıkmıyor. Asya, işinden olduğu gibi dernekten de atılıyor. Herkes Derin’e, Asya’nın bir şey yaptığını zannediyor. Derin’i, kaçıran kim çıkacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Derin’i Kaçıran Kim?

Sadakatsiz 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gönül ile Haluk, bulunan kadın cesedinin yanına gidip sinir krizleri geçiriyor. Melih, cesedin Derin’e ait olmadığını anlayıp onlara müjdeli haberi veriyor. Ama Gönül, sakinleşmiyor. Kendisini odasına kilitleyip, sinir krizleri geçiriyor.

SADAKATSİZ 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Haluk, Selçuk’den şüphelenip onun peşine adam takıyor. Bunu fark eden Selçuk, Haluk’dan şikayetçi oluyor. Asya, adına hastaneye bir paket geliyor. Sekreteri, paketi Asya’ya getiriyor. İçinden, evinin yakınlarına kurulmuş gizli kameradan çekilmiş görüntüler çıkıyor. Asya, hemen emniyete görüntüleri veriyor.

Hastane yönetimi, Asya hakkında çıkan haberlerden sonra bir basın açıklaması yapıp onun, hastaneleriyle ilişkisinin kesildiği beyanında bulunuyor. Üzerine Asya, birde zorla davet edilip üye edildiği vakıftan çıkarıldığını öğreniyor. Tüm dünyası başına yıkılan Asya, ne yapacağını bilemiyor.

Derin’in, bulunmasını onun ailesinden daha çok istiyor. Volkan, Selçuk’tan yardım istiyor. Selçuk, Derin’in video üzerinde oynama yapıp yayımlattığı adamı buluyor. Onu hemen emniyete teslim ediyor. Derin’in, Asya’yı zor durumda bırakıp kendisini madur duruma düşürdüğü ispatlanıyor.

Emniyet, Asya’nın çalıştığı hastaneden Derin’in dosyasını istiyor. Derya, dosyadan Derin’in hamile olduğunu öğreniyor. Ancak, Volkan’a söyleyemiyor. Melih, Asya’ya gelen görüntülerden onun, masum olduğuna inanıyor. Bahar’a karşı duyguları olan Melih, onunla sürekli görüşmek istiyor.

Derya’nın baş hekimliği onaylanıyor. Asya, hem işinden hem de itibarından oluyor. Ali’yi Bahar’a bırakıp kendisi hava almak için çıkıyor. Volkan, onun kötü olduğunu anlayıp yanına koşuyor. Asya’ya, hep onu sevdiğini asla ondan vazgeçmediğini söylüyor. Kendisi yüzünden Asya’nı hayatının alt üst olmasından pişman olduğunu söyleyip ona sarılıyor.

Derin’in yaşadığı ve bir evde elleri kolları bağlı bir şekilde hapis olduğu görülüyor. Henüz bundan kimsenin haberi olmuyor. Derin’i, kim neden kaçırdı?

 Sadakatsiz 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Asya’yı Tuzağa Mı Düşürüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler