Ana SayfaDizilerMasumiyet 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bahar Timur'u Affetmiyor!

İlgili Postlar

Masumiyet 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bahar Timur’u Affetmiyor!

Fox Tv’nin beğenilen dizisi Masumiyet, 7. bölümüyle ekrana geldi. İlker, Ela’nın peşinden gidiyor ve onunla konuşuyor. Bahar, kızının nerede olduğunu anlayıp Umut’la peşinden gidiyor. Hale, durumu öğrenip oğlunu tehdit ediyor. İrem ile boşanmasını iptal ettiriyor. Timur, Banu’yla işbirliği yapıp karısını tuzağa düşürüyor. Bahar, Timur’u affetmiyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Bahar Timur’u Affetmiyor!

Masumiyet 8. bölüm 1. fragmanında; Bahar, Timur’un tuzağına düştüğünü anlıyor. Harun’da, bu durumda zor duruma düşüyor. Tüm, bunları Timur’un yaptığını öğrenen Bahar, kocasını evden kovup onunla boşanmaya karar veriyor.

İşte Masumiyet 8. bölüm 1. fragmanı…

MASUMİYET 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ela, annesine bir mektup bırakıp gidiyor. Bahar, kızının mektubundan onun anneannesinin yazlığına gittiğini anlıyor. Ela’yı takip eden İlker, onunla konuşana kadar kapıdan ayrılmıyor. İlker, Ela’yı çok sevdiğini ve onu bırakmak istemediği için Ela’ya yalvarıyor. İrem, Hale’in babasına karşı doldurmasıyla evi terk edip otele yerleşiyor.

Gece, fazla içkiyi kaçırınca Hale’nin yanına gidiyor. Bahar, kızını yazlıkta bulup Umut’la yanına gidiyor. İlker, Ela’yı öpeceği sırada onlar geliyor. Ela, İlker’i banyoya saklıyor. Annesinin, alış veriş için ve temizlik için ısrar etmesiyle onunla birlikte eve dönmeyi kabul ediyor.

Umut, şömineyi kapatmak için içeride kaldığı sırada banyoda İlker’i buluyor. Kimseye, bir şey söylemiyor. Ancak, ertesi gün onun karşısına çıkıp Ela’yı rahat bırakmasını istiyor. Harun, kızını almak için gittiğinde yine hüsranla karşılaşıyor. Hale, oğlunu tehdit edip tekrardan İrem’le evlenmesini istiyor.

Avukat, boşanmanın iptal davasını açıyor ve İrem, sosyal medya hesabından aşklarının bitmeyeceğini ilan ediyor. Banu, Timur’un aklını çelip Bahar’ın telefonuna bir uygulama yükletiyor. Onun kiminle konuştuğunu dinlemek için. Timur, Banu ne derse yapıyor. Bahar, kızının İlker’le görüştüğünü öğrenip Harun’u arıyor.

Harun, Bahar’la görüşmek için randevulaşıyor. Bunu öğrenen Timur, karısının onunla görüşmeye gittiğini bildiğini, bildiği üzere Hale’nin milyonluk teklifini kabul ettiklerini, ancak karısının çıkar yol bulamadığı için ondan para istediğini söylüyor. Harun, aslında Bahar’ın para isteyeceğini tahmin etmiyor.

Ancak, yinede onunla buluşmaya para götürüp onu sunuyor. Harun’un, Bahar’a para dolusu çantayı sunmasını Hale, görüntülüyor. İrem, bir kez daha bu sahneyle babasından uzaklaşıyor.

Masumiyet 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İlker İrem’le Tekrar Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler