Ana SayfaDizilerSon Yaz 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akgün Tutuklanıyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akgün Tutuklanıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Son Yaz, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yağmur ile Akgün, ayrılıyor. Kaan, bunu öğrenip Yağmur’a sarılıyor. O anların görüntüsünü gören Akgün, Kaan’dan hesap sormaya gidiyor. Kaan’ın kışkırtmasıyla Akgün, onunla kavga ediyor. Fatih, Kaan’ın şikayet etmesine razı ediyor. Akgün, tutuklanıyor.

Cuma Dizileri 2020

Akgün Tutuklanıyor!

Son Yaz 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Akgün, Halil’in gönderdiği fotoğrafla aklı karışıyor. Hemen babasıyla görüşmek istiyor. Hemen Selim’i arayıp, babasıyla görüşmek istediğini söylüyor. Ondan, olumlu yanıt alamayınca Halil’in yanına gitmek için yola çıkıyor. Soner, Selim’i arayıp Akgün’ün babasının yanına gittiğini haber veriyor.

SON YAZ 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selim, hemen polislere haber verip Akgün’ün yolunu kestiriyor. Onun gitmesine engel oluyor. Durumu öğrendikten sonra Akgün’ü babasının yanına götürüyor. Akgün, babasına fotoğraftaki çocuğu sorunca Selçuk, sinirlenip sorusuna cevap vermiyor. Bunun Halil’in bir oyunu olduğunu anlamadığı için oğluna kızıyor.

Kaan, Yağmur ile Akgün’ün ayrıldıklarını öğrenip onu teselli etmek isteyip ona sarılıyor. O anlar görüntüleniyor ve bunu Akgün görüyor. Yağmur’la buluşup, Kaan’la barışıp barışmadığını soruyor. Daha sonra Kaan’dan hesap sormak için onun yanına gidiyor. Kaan, Yağmur hakkında ileri geri konuşunca Akgün, dayanamayıp onu dövüyor.

Burnu çatlayan Kaan, Fatih’in kışkırtmasıyla Akgün’den şikayetçi oluyor. Selim, Akgün’ün ifadesini okuduktan sonra Kaan’ın üzerine yürüyor. Fatih’in kendisiyle uğraştığını anladığı için ona saldırıyor. Yağmur, annesinin uğraştığı dosyadan Bedri kod adlı avukatın Fatih olduğunu anlıyor.

Selim, Canan’dan ayrı kalmak istemiyor ve onunla tekrar evlenmek istediğini söylüyor. Akgün, nöbetçi mahkemeye çıkarılıyor. Canan, Akgün’ün avukatlığını üstleniyor. Selçuk, korumaların telefonundan Halil’i arayıp oğluna neden o fotoğrafı gönderdiğinin hesabını soruyor.

Selim, Selçuk’un Halil’i aradığını öğrenip hemen onun yanına gidiyor. Selçuk, oğlunun bir abisi olduğunu itiraf ediyor. Selim, Akgün’ü kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Fatih’in, Akgün’le değil kendisiyle uğraştığını anladığı için, onu aklamak için uğraşıyor. Son anda hakim değişiyor ve Akgün, tutuklu olarak yargılanmak üzere hapse sevk ediliyor.

 Son Yaz 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selim Akgün’ü Yine Hapisten Kurtarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler