Ana SayfaDizilerRamo 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şerif Doğu'nun Olduğu Arabayı Ateşe Veriyor!

İlgili Postlar

Ramo 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şerif Doğu’nun Olduğu Arabayı Ateşe Veriyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 39. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doğu, Silahtar’ın eline düşüyor. Şerif, Tezel’i öldürüp Ramo’yu ortadan kaybediyor. Mashar Sibel’e, bir video izletiyor. Sibel, Ramo’nun öldüğünü zannediyor. O ise, Şerif’in kapattığı yerdedir. Şerif, Doğu’nun olduğunu arabayı ateşe veriyor.

Cuma Dizileri 2020

Şerif Doğu’nun Olduğu Arabayı Ateşe Veriyor!

Ramo 40. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Doğu, Silahtar’ın eline düşüyor ve konuşması için işkence yapılıyor. Ramo, Tezel’in yanına giderken Hasan’ı arayıp hemen onun yanına gitmelerini onun, can güvenliliğinin olmadığını söylüyor. Hasan, Tezel’i kurtarmak için yola çıkıyor.

RAMO 39. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cavidan, Kaptan’la konuşup oğluna zarar vermemesi için ona yalvarıyor. Ama Kaptan, bunu kabul etmiyor. Cavidan, gizlice Doğu’nun yanına gidip ona su veriyor. Doğu’ya, nasıl onu bırakmak zorunda kaldığını anlatıyor.

Silahtar, onların konuşmasını duyuyor ve Kaptan’dan parasını vermesi karşılığında Doğu’yu serbest bırakacağını söylüyor. Kaptan, ondan Doğu’yu öldürmesini istiyor. Silahtar’ın adamı, tam Doğu’yu öldüreceği sırada Cavidan gelip oğlunu kurtarıyor ve onu oradan kaçırıyor.

Durumu öğrenen Kaptan, Cavidan’ı orada öldürüyor. Sibel, Nehir’le buluşup Ramo ve Doğu’ya ne olduğunu öğrenmek istiyor. Mashar, Sibel’e bir video seyrettirip ona Ramo’nun nasıl öldüğünü gösteriyor. Sibel, izlediklerinden sonra Ramo’nun öldüğüne inanıyor. Sefer, Tezel’i öldürdükten sonra aslında Ramo’yu bir yere kapatmıştır.

Şerif, Kaptan ve Mashar, toplanıp Ramo’nun tüm ailesinin ölümüne karar veriyor. Mashar, hemen Nehir ile Çiçek’i yurt dışına göndermek istiyor. Şerif, Ramo’nun tüm ailesini öldürmesi için adamlarıyla onun evine baskın düzenliyor. Baskını kendisini uzaktan izlediği gibi Ramo’ya da izletiyor.

Büyük baskında Hasan ve kuzenleri o adamlara direniyor. Ama baskında Şahin, hayatını kaybediyor. Artık Hasan, tüm ümidini kestiği sırada Doğu, onların yardımına yetişiyor. Tüm adamları etkisiz hale getirip onları kurtarıyor. Şerif, Doğu’nun serbest kalıp Ramo’nun ailesini kurtarmasıyla öfkeden deliye dönüyor.

Ramo’yu pusuya düşüren Şerif, onu bir arabaya bağlıyor ve oradan uzaklaştıktan sonra arabayı patlatıyor. Doğu, arabadan kurtulabilecek mi?

 Ramo 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sibel Ramo’nun Ölüm Haberini Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler